3986 vacatures gevonden

Startende bim modelleur voor een architectenbureau uit regio van friesland

Sneek 8606 Groningen - Bouwselect

Als BIM Modelleur heb je diverse werkzaamheden. Zo ben je onder meer bezig met het uitwerken en aanvragen van de omgevingsvergunning incl. de bijbehorende bouwbesluittoetsing. Je maakt en detailleert zelfstandig (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project. Je maakt de vertaalslag van de techniek naar het integrale 3D-model (BIM).

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Specialist (civieltechnische) kunstwerken bij een gemeente in de provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

Wat ga je allemaal doen als dé specialist? Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding én de uitvoering van de te onderhouden projecten op het gebied van civiele kunstwerken. Je bent vanuit de gemeente het aanspreekpunt op de projecten en schakelt hierdoor snel met diverse stakeholders (aannemers, inwoners etc etc) Als je vragen hebt kun je altijd terugvallen op je (senior) collega’s. Je vraagt offertes aan bij marktpartijen en verricht aanbestedingsprocedures waarbij je de inkoopvoorwaarden van de gemeente voorop stelt. Daarnaast ben je ook belast met de beoordeling van de aanbestedingen. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrokken partijen en andere stakeholders. Ook ben je bezig met de financiële voortgang en haalbaarheid van de projecten.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland

Leeuwarden 8912 Friesland - Bouwselect

MBO/HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider/calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris,  ATV dagen, evt. auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Assistent

Winterswijk - Kracht Recruitment

Als Assistent Projectontwikkelaar ben jij eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en afzet van diverse projecten. Je werkt in teamverband van planfase tot aan de oplevering en nazorg. Hierbij verlies je vooraf opgestelde uitgangspunten nooit uit het oog. Daarnaast zul je je bezig houden met de volgende taken: - Het ontwikkelen en begeleiden van programma’s en projecten en aansturing van multidisciplinaire teams, van eerste concept tot start bouw - Het vermogen om teamwork te stimuleren en de beslissers te motiveren  - Maken van (probleem)analyses en bieden van onalledaagse oplossingsmogelijkheden op zowel strategisch als operationeel niveau - Je kunt je verplaatsen in het consumentengedrag om zodoende een goed functionerend gebouw te ontwikkelen - Je bent voldoende technisch onderlegd om adviseurs, constructeurs, architecten aan te sturen

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Zwolle - Kracht Recruitment

Als ervaren werkvoorbereider renovatie ken jij alle ins -en outs van het project. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking en begeleiding van diverse renovatieprojecten. Je faciliteert de afstemming tussen opdrachtgever, adviseurs, onderaannemers en leveranciers conform de vastgestelde specificaties en normen. Je stelt de planning op in samenspraak met de projectleider en rapporteert wanneer afwijkingen zijn in de planning aan het projectteam en de bewoners. Je staat namelijk in nauw contact met de bewoners van de woningen die je renoveert. Hierin heb je naast jouw rol als bouwkundige ook een sociale taak om het proces goed te begeleiden.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Bouwkundig projectbegeleider

Arnhem - Rijksoverheid

Bouwkundig projectbegeleider Rijksvastgoedbedrijf Functieomschrijving Het Rijksvastgoedbedrijf beheert de grootste vastgoedportefeuille van Nederland. Regelmatig kloppen er klanten aan voor kleine aanpassingen aan een gebouw. Het is jouw job als senior bouwkundig medewerker om in Gelderland en Flevoland deze projecten te begeleiden. Vanaf de aanvraag tot aan de oplevering. Met oog voor de belangen van de klant en de wensen van de gebruikers. Je werkt aan onderhoud en verbouwingsprojecten. Dat doe je onder meer voor Defensie, de Raad voor de Rechtspraak, de Belastingdienst en het gevangeniswezen. In een grote verscheidenheid aan type gebouwen: bunkers, gevangenissen, wapenkamers, legeringsgebouwen, monumenten, rechtbanken, kantoren, pachtboerderijen en schietbanen. In samenspraak met de projectleider en je collega’s stroomlijn je de wensen met oog voor de kosten en veiligheid. De wensen van de klant zijn vertaald naar de contractstukken met de aannemer. De aannemer stelt mogelijk een alternatief voor. Jij beoordeeld het alternatief en adviseert de projectleider. Daarnaast heb je tijdens de uitvoering goed oog voor de veiligheid op de bouwplaats. Regelmatig loop je over de bouwplaats, controleert op ARBO-zaken en de wijze van uitvoering. Indien nodig spreek je de aannemer direct aan. Ook let je goed op de kwaliteit van het uitgevoerde werk en signaleer jezelf mogelijke verbeteringen. In je weekrapporten geef je duidelijk en overzichtelijk je bevindingen weer. Constateer je verbetermogelijkheden in de contractstukken, dan ga je daarover in gesprek met je collega’s van de voorbereiding en geeft op een duidelijke en opbouwende manier feedback aan je collega’s. Daarnaast vragen we van je dat je de planning en de kosten bewaakt en het meer- en minder werk beoordeeld. Je toetst, beoordeelt en bewaakt de V&G-plannen van de opdrachtnemer en verzamelt en verwerkt vastgoedgegevens zodat je deze kunt overdragen voor de registratie van ons vastgoed. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van de andere disciplines, de projectleider en eventuele directievoerder. Als de ervaring die je meebrengt goed aansluit bij deze werkzaamheden, krijg je een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Sluit jouw ervaring nog niet helemaal aan, dan voer je de werkzaamheden eerst nog onder begeleiding van een ervaren collega uit.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Junior BIM Modelleur

Omgeving Utrecht - Building Heroes

Met jouw kennis in het vak hoeven we jou niet te vertellen wat een BIM-modelleur doet. Je kent je vak en werkt graag met collega’s en externe partijen samen om een project succesvol in te tekenen. Wil je toch meer weten over de rol? Neem dan contact met mij op. 

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Woningcorporatie

Ede - Kracht Recruitment

Jij als Projectontwikkelaar bij deze woningcorporatie brengt de nieuwbouwprojecten van initiatief naar realisatiefase. Het gaat dan vooral om de ontwikkeling van woningen en appartementen. Jouw takenpakket zal dan vooral uit onderstaande punten bestaan: - Jij peilt in de markt aan welke type nieuwbouw er behoefte is; - Jij kijkt welke methode past in het strategisch voorraadbeleid van deze corporatie; - Jij kijkt samen met o.a. architecten en aannemers over het ontwerpt, kaders en realisatie; - Jij overlegt met de gemeentes en overige instanties over de vergunningen; - Jij bewaakt je rendement en tijdshorizon van de verschillende projecten waaraan je werkt; - Jij zorgt er natuurlijk voor dat deze mooie projecten goed verkocht worden; - Jij draagt uiteindelijk de daadwerkelijke uitvoering van de nieuwbouw over aan de projectleiders.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Asfaltuitvoerder grootschalige infraprojecten

Utrecht - Kracht Recruitment

Je stuurt als Asfaltuitvoerder grootschalige infraprojecten een team van wegenbouwers aan op grootschalige infraprojecten in het zuiden van het land. Je zorgt voor een correcte uitvoering van de toegewezen werken en/of deelprojecten binnen de vastgestelde planning en begroting en verstrekt de benodigde projectinformatie. Hierbij motiveer je collega’s en stuurt ze gelijktijdig aan. Je houdt toezicht op een correcte naleving van planningen en kostenbeheersing. Taken die onder ander behoren tot de functie Asfaltuitvoerder grootschalige infraprojecten zijn: - Opdragen van werkzaamheden aan medewerkers en onderaannemers - Onderhouden van relaties met (medewerkers van) de opdrachtgever en andere projectbetrokkenen - Signaleren van meer- en minderwerk, dit zo nodig overeenkomen met de opdrachtgever en zorg dragen voor de financiële afwikkeling hiervan - Zeker stellen dat de uitvoering van het werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en hierover rapporteren;

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Planvoorbereider Junior

Almelo - Kracht Recruitment

Als Planvoorbereider Junior coördineer je de technische ontwikkeling van projecten, toets je de projecten op regelgeving en stel je de begrotingen samen, van elke fase van het (ontwikkel)proces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: - Als planvoorbereider bereid je bouwplannen voor in bouwteam van concept tot contract - Onderzoeken van de bouwmethodiek  - Opstellen van budget- en elementenramingen - Samen in een team sturen op kosten en techniek waarbij er rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokken partijen - Analyse bouwmethodiek

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider Renovatie

Zwolle - Kracht Recruitment

Als Projectleider Renovatie ben je verantwoordelijk voor de algehele projectcoördinatie van eerste klantcontact tot oplevering voor de meest complexe projecten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: - Het vertalen van klantwensen naar offertes voor renovatie en onderhoudswerken; - Het omzetten van offertes naar overeenkomsten van de opdracht; - Het organiseren en begeleiden van bouwprojecten van offerte tot aan de sleuteloverdracht; - Het aansturen van werkvoorbereider, calculator en uitvoerders; - Het opleveren en afrekenen van de bouwopdracht.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw

Haarlem - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder Bouw ben jij iemand wie organisatorisch erg sterk is en weet je de mensen in je team mee te nemen in jouw enthousiasme. Jij zorgt ervoor dat de voortgang van werkzaamheden volgens de planning verlopen, waar nodig stel je deze ook bij. Daarnaast beschik je als Uitvoerder Bouw ook over een mensgerichte instellen en een teamspeler mentaliteit. Als Uitvoerder Bouw zijn je taken onder andere: - Het bewaken van de overallplanning - Toezien op een correcte wijze van uitvoering - Het controleren van de kwaliteit, materialen en prestaties - Het bewaken van de kosten - Het aansturen van jouw team - In het voortraject jouw collega’s adviseren en helpen vanuit jouw eerdere ervaringen

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Junior omgevingsmanager

Lelystad, Nederland - Voort

De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om projectgerelateerde zaken gerealiseerd te krijgen. Sta jij communicatief stevig in jouw schoenen en denk je in oplossingen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Taken en verantwoordelijkheden: Opstellen en zorg dragen voor een goede uitvoering van verschillende gerelateerde plannen;Afstemmen/ communiceren met belanghebbenden, stakeholders en de opdrachtgever;Inventariseren en aanvragen van de benodigde vergunningen;Borging van proces Klic-meldingen/K&L;Klachtenafhandeling (bij financiële gevolgen voorleggen aan de projectmanager);Onderzoeken en opstellen van archeologische plannen;Bewaken van het proces ‘niet gesprongen explosieven’.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectmedewerker Kragten

's-Hertogenbosch - Voort

Voor onze vakgroepen Cultuurtechniek of Civiele techniek zijn wij op zoek naar een allround projectmedewerker (planvoorbereider) Cultuurtechniek/ Natuurbouw (fulltime). Wij willen graag met jou in contact komen als jij enthousiast wordt van de volgende zaken. Als projectmedewerker Cultuur of Civiele techniek houd je je o.a. bezig met de technische planvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van cultuurtechnische, civiele projecten en sportaccommodaties. Je ontwerpt de plannen, stelt de bestekken op en maakt calculaties.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Productieleider houtindustrie

Almelo - Voort

We zijn op zoek naar een Productieleider die grenzen durft te verleggen. Iemand die met passie en eigen initiatieven helpt de fabriek van de toekomst te realiseren. Sociale innovatie staat hierbij centraal. Als Productieleider beschik je over de juiste vaardigheden zoals nieuwe managementvaardigheden, het hanteren van innovatieve organisatieprincipes en het realiseren van hoogwaardige arbeidsvormen. Afgelopen jaren is geïnvesteerd in de productie. Er zijn niet alleen nieuwe machines, spuiterij en transportsystemen aangeschaft maar ook geïnvesteerd in de mensen d.m.v. opleiding en coaching. De droom is een vergaande automatisering- en industrialisatie in het productieproces.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Engineer - Constructeur B

Duiven - Voort

- Construeren installaties en/of netten. Ontwerpt, berekent en /of tekent secundaire installaties, aan de hand van (ontwerp)normen, teneinde het opstellen van een bestek mogelijk te maken. - Opstellen bestek. Draagt zorg voor het opstellen van het programma van eisen alsmede voor de (detail)begrotingen, conform de interne richtlijnen en met behulp van het opgestelde ontwerp, de berekeningen en tekeningen, teneinde de bouw van een installatie of een deel hiervan te realiseren. - Samenstellen montage pakket. Stelt een montagepakket (gebruiksinstructies, materiaal- en productspecificaties) samen, volgens de voorschriften, ter voorbereiding van de uitvoeringwerkzaamheden. - Tekeningen (Laten) maken van / maakt (bestek)tekeningen, beheert van het tekeningenbestand en de technische documentatie, binnen de kaders van de afdeling en wettelijke bepalingen, teneinde een goed product op te leveren, geoptimaliseerd binnen gestelde planning, budget en kwaliteitseisen - In- en externe contacten Onderhoudt contacten met in- en externe betrokkenen, binnen de geldende normen en procedures, ten einde te borgen dat de tekeningen en werkzaamheden van externe partijen naar (klant) tevredenheid worden opgeleverd.  

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Startende technicus/monteur hoogspanning

Lelystad - Voort

Als Technicus werk je mee aan het onderhoud, renovatie en bouw van elektrische midden- en hoogspanningsinstallaties op 'onderstations'. Je lost storingen op, maakt deel uit van de storing- en wachtdienst en je inspecteert de installaties regelmatig. In deze functie ontwikkel je jezelf op termijn tot een allround kennisdrager op het gebied van hoog- en middenspanningsinstallaties. Daarnaast leg je alle bevindingen vast en denk je actief mee over mogelijke verbeterpunten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en kosten.  

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider // Traineeship

Omgeving Gorinchem - Propylon

Als junior werkvoorbereider ben je, onder begeleiding van een ervaren werkvoorbereider, betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van bouwprojecten. Je bent belast met het zelfstandig opstellen en actueel houden van planningen, werkregelingen, kostenbewaking en inkoopvoorbereiding van één of meer projecten. Je bent tevens een ondersteuning voor het uitvoerend team op de bouwplaats. Je draagt zorg voor de overdracht van kennis en inzicht bij de overgang van calculatie naar de werkvoorbereidingsfase en naar de uitvoeringsfase.Als trainee binnen de organisatie krijg je de mogelijkheden en middelen aangereikt om je te ontplooien en te ontwikkelen binnen de bouw. Je krijgt diverse relevante cursussen en trainingen aangeboden, intensieve begeleiding door ervaren professionals en daarmee een vliegende start binnen de dynamische wereld van de bouw. 

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Zelfstandig Projectontwikkelaar Woningbouw

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

In deze functie wordt er veel van je verwacht. Je zult geheel zelfstandig een nieuwe afdeling projectontwikkeling vorm moeten geven. Je bent verantwoordelijk voor jouw project vanaf acquisitie tot aan de uitvoering. Je zult zelf de architect en constructeur moeten selecteren en contact moeten onderhouden met alle overige betrokken partijen. De focus zal liggen op woningbouw maar mag gecombineerd worden met commercieel vastgoed. Er wordt van je verwacht om in eerste instantie kleinere projecten te ontwikkelen. Worden er successen geboekt dan kan de afdeling verder uitgebouwd worden.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Beleidsmedewerker bovengrondse infra in overijssel

Onbekend - Bouwselect

Door je blik naar buiten vertaal je samen met de andere beleidsmedewerkers de ontwikkelingen in de omgeving naar beleid. Je volgt en analyseert maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de middel- en lange termijn. Op basis hiervan ontwikkel, initieer en evalueer je het strategische en tactische beleid vanuit een integrale benadering. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse integrale uitvoeringsagenda . Je legt de verbinding tussen de overige tactische en strategische vraagstukken. Dit kunnen bijvoorbeeld vraagstukken zijn op het gebied van verkeer- en mobiliteit, duurzaamheid, toegankelijkheid, etc. Je vertaalt deze ontwikkelingen naar de lokale en regionale situatie en je adviseert hierover aan bestuurders. Ook verzorg je de operationele sturing op de civieltechnische werkzaamheden die in het cluster worden voorbereid en uitgevoerd ten behoeve van herinrichtingen en uitbreidingen. In het dagelijkse werk maak je voortdurend verbinding met je collega’s, externe partners en inwoners

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider bodemonderzoek overijssel

Onbekend - Bouwselect

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en afhandelen van diverse projecten. Hierbij zorg je ervoor dat de veldwerkers de projeceten kunnen uitvoeren voor onze klanten Je stuurt de veldwerkers aan Je controleert en verwerkt terugkomende projecten en stuurt de projecten terug naar hun klanten Je draagt zorg voor: KLIC meldingen, betonboringen, het bestellen van materiaal en behoeften van de veldwerkers Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers Je bent op de hoogte van de wetgeving omtrent bodemonderzoek en BRL, SIKB 1000, 2000, 2100 en 6000

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Contractbeheerder in regio van friesland

Leeuwarden - Bouwselect

Als contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor meerdere klanten in de regio van Leeuwarden. Je draagt zorg aan bij de bouwkundige staat van de gebouwen van jouw klanten. Je maakt onderhoudsafspraken voor de (komende) jaren. Als contractbeheerder heb je ook een leidinggevende functie, je stuurt het uitvoerende personeel aan en het kantoor personeel. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en klanttevredenheid. Commercieel en de marges zijn in deze functie ook een belangrijke taak. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om bepaalde werkopdrachten zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider Renovatie

Zevenaar - Kracht Recruitment

Als Projectleider Renovatie ben je verantwoordelijk voor de algehele projectcoördinatie van eerste klantcontact tot oplevering voor de meest complexe projecten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: - Het vertalen van klantwensen naar offertes voor renovatie en onderhoudswerken; - Het omzetten van offertes naar overeenkomsten van opdracht; - Het organiseren en begeleiden van bouwprojecten van offerte tot sleuteloverdracht; - Het aansturen van werkvoorbereider, calculator en uitvoerders; - Het opleveren en afrekenen van de bouwopdracht.

25 Augustus 2020 - lees meer ...

Filteren