2478 vacatures gevonden

Uitvoerder ondergrondse infra friesland

Groningen - Bouwselect

De opdrachtgever is op zoek naar een Uitvoerder die zich zal gaan richten tot het realiseren van de ondergrondse infratechnieken conform de gestelde uitgangspunten op het gebied van tijd, kwaliteit en kosten. In hoofdlijnen is de Uitvoerder verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en bewaking van de projecten. Daarnaast communiceert de Uitvoerder met opdrachtgevers, toeleveranciers, onderaannemers en overige externe relaties en stuurt de Uitvoerder een groep medewerkers aan.

9 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder/werkvoorbereider bouw te apeldoorn

Apeldoorn 7325 Gelderland - Bouwselect

Als Uitvoerder/Werkvoorbereider ben je van A tot Z betrokken bij een project. Van de eerste bouwtekening tot het moment van oplevering. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete voorbereiding en heb je de dagelijkse leiding over middelgrote tot grote bouwprojecten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: de dagelijkse leiding op de bouwplaats; het maken en bewaken van de planning; het opstellen van werkbegrotingen; bijwonen van startgesprekken en bouwvergaderingen; aansturing van het team; bestellen en afroepen van materialen; bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats; het beheer en registratie van de projectadministratie en het opleveren projecten. 

9 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider ondergrondse infra friesland

Friesland - Bouwselect

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van aangenomen projecten binnen de ondergrondse infra. Hierbij kan gedacht worden aan water, gas, elektra, data en telecom. Op basis van de planning zet je personeel, materiaal en materieel in binnen de aangenomen werken. Tevens stel je werk- en deelplannen op, beheers je het contact met leveranciers en waarborg je de kwaliteit van het geleverde materiaal. Tenslotte lever je rapportages op, zowel intern als extern. 

9 Juli 2019 - lees meer ...

Bouwkundig calculator omgeving deventer

Omgeving Deventer 7396 Gelderland - Bouwselect

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitbrengen van concurrerende, correct opgestelde offertes. Daarbij houd je rekening met VGM-aspecten en -maatregelen en interpreteer je de klantvraag in de offerte.  Daarnaast bestaan je taken onder andere uit het verstrekken van plotopdrachten, uittrekken van hoeveelheden, inkleuren van tekeningen, zodat duidelijk wordt wat er nodig is voor het maken van een offerte en voer je dit in in het ERP-systeem. Je maakt ook opdrachtbevestigingen en verwerkt wijzigingen van teruggekomen offertes. 

9 Juli 2019 - lees meer ...

Bouwkundig project-engineer regio zwolle

Regio Zwolle 7951 Overijssel - Bouwselect

Als project engineer coördineer je uitbesteding van tekenwerk aan tekenbureaus in binnen- en buitenland. Daarnaast draag jij zorg voor de pre-engineering van projecten in opzet. Tevens controleer jij alle uitgewerkte opdrachten op juistheid en uitvoerbaarheid. Eventuele problemen worden tijdig gesignaleerd, gerapporteerd en jij zorgt ervoor dat het wordt opgelost. Tevens is de project engineer verantwoordelijk voor de informatiestroom richting projectgroepen en orderverwerking van productie en montage. Je rapporteert en legt verantwoording af aan de Projectleider.

9 Juli 2019 - lees meer ...

(Aankomend) Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

U zult betrokken zijn bij de werkvoorbereiding van aansprekende projecten. De projecten zijn echter zo complex dat u "slechtst" een deel van het project zult voorbereiden. Dit kan de ruwbouw zijn, afbouw of gevel. Voor een van deze onderdelen verricht u zowel de technische als organisatorische werkvoorbereiding. U start uw werkzaamheden vanaf kantoor, maar bij start uitvoering werkt u vanuit de bouwkeet.

9 Juli 2019 - lees meer ...

Bouwkundige Toezichthouder

Utrecht - Maandag

Eventuele gevaren op een bouwplaats, gelukkig hou jij toezicht! Weet jij hoe een huis gebouwd moet worden? Hoe stevig de fundering moet zijn? Hoeveel steunmuren er aanwezig moeten zijn? Ben jij de steunpaal van de gemeente om te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren?   Voor verschillende gemeentes in regio Utrecht zijn wij bij Maandag® op zoek naar Bouwkundige Toezichthouders. Je belangrijkste taken zijn dat je controleert of een bouwwerk voldoet aan de minimale eisen. Bijvoorbeeld: -         Constructieve veiligheid -         Brandveiligheid -         Installatietechnisch -         Milieutechnisch -         Bouw fysische kwaliteit Je bent in staat om met een kritische blik te oordelen of iets veilig gebouwd kan worden. Jij gaat als Bouwkundig Toezichthouder verschillende bouwwerken langs dus elke dag zal anders zijn. Ook voer je vooroverleg bij grotere bouwwerken. Als het nodig is geef je ook advies zo dat het bouwwerk aan alle minimale eisen voldoet. Je hebt de verantwoordelijkheid om eventuele bouwwerkzaamheden stil te leggen als er wordt afgeweken van de verleende vergunning of het bouwbesluit. Je staat sterk in je schoenen en je bent verantwoordelijk over je eigen wijk. Jij als Bouwkundig Toezichthouder bent een expert in het herkennen van eventuele gevaren. Het is belangrijk dat je als toezichthouder je kennis en expertise kan delen met verschillende partijen om zo altijd tot een gewenst eindresultaat te komen. 

9 Juli 2019 - lees meer ...

Constructeur Civiele Techniek

LEEUWARDEN - Maandag

Als Constructeur Civiele Techniek ben jij in staat om projecten zelfstandig voor te bereiden. Je bent als Constructeur Civiele techniek verantwoordelijk voor het schrijven van bestekken, het maken van tekeningen, het maken van kostenramingen en het coördineren en afstemmen van verschillende projectonderdelen. Verder word er van je verwacht als Constructeur dat je engineerings-werkzaamheden kan toetsen en begeleiden. Je houdt van creatieve oplossingen en bent zelf ook in staat deze tot stand te brengen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en handelt hier ook na. Ook begeleid je tekenaars en overleg je met de Hoofd Constructeurs. Het optimale resultaat is voor jou belangrijk. Communicatief ben je erg sterk en je vindt het geen probleem om met interne en externe partijen te overleggen.

9 Juli 2019 - lees meer ...

Vergunningverlener / Bouwplantoetser

Utrecht - Maandag

Een vergunning aanvragen kan net een puzzel zijn. Ben je goed in puzzelen? Ken jij alles van het bouwbesluit en de omgevingswet? En ben je daarnaast goed in het beoordelen of een bouwaanvraag goed is opgesteld? Mooi. Wij zijn namelijk op zoek naar een Vergunningverlener die met een kritische maar klantgerichte blik alle puzzelstukjes op de juiste plek kan zetten. In ware beoordeel jij de aanvragen op veiligheid en realiseerbaarheid. Voorbeelden waarop jij als Vergunningverlener jouw aanvragen toetst: -       Brandveiligheid -       Politieke consequenties -       Ondergrondse infrastructuur -       Wet & regelgeving Als Vergunningverlener ben je constant bezig met het afwegen van verschillende belangen. Advies geven en meedenken met de aanvrager krijg jij energie van! Een vergunning kan niet altijd worden verleend dus je moet sterk in je schoenen staan om soms ook de knoop door te hakken. Met jouw kennis en de wil om altijd tot een gewenst eindresultaat te komen ga jij te werk. Ben jij de moderne ambtenaar die ik zoek? Neem gerust contact met mij op en laten we het hier eens over hebben. Als Vergunningverlener ben je: -       Kritisch -       Meedenkend -       Resultaatgericht

9 Juli 2019 - lees meer ...

Toezichthouder Asbest / Agrarisch / Industrie en Afval

Leeuwarden - Maandag

Als toezichthouder verricht jij controles op naleving van de wetgeving en verzorg jij de eerste aanzet voor de behandeling van klachten. Oplossingstrajecten start je zonder moeite op en je kunt de verantwoording dragen voor de hieraan verbonden correspondentie. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen en je beschikt over handhavingsinstrumentarium van diverse omgevingswetten.

9 Juli 2019 - lees meer ...

Toezichthouder Asbest / Agrarisch / Industrie en Afval

Leeuwarden - Maandag

Als toezichthouder verricht jij controles op naleving van de wetgeving en verzorg jij de eerste aanzet voor de behandeling van klachten. Oplossingstrajecten start je zonder moeite op en je kunt de verantwoording dragen voor de hieraan verbonden correspondentie. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen en je beschikt over handhavingsinstrumentarium van diverse omgevingswetten.

9 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereiders voor toonaangevende bouwkundige projecten in groningen

Groningen - Bouwselect

Begin 2019 gaan er in Groningen een aantal zeer uitdagende projecten van start. De projecten hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. De omvang in euro’s loopt per project in de 9 cijfers, de projecten zijn technisch complex van aard en hebben een doorlooptijd van enkele jaren. Het werken aan zo’n omvangrijk en uniek project heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je ervaren om op multidisciplinair niveau samen te werken. In dit soort projecten worden altijd innovatieve/ nieuwe bouwmethodieken toegepast en leer je werken met de nieuwste software. Tot slot staan dit soort projecten ook goed op je C.V. en is het salaris vaak boven marktconform.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Meet en regeltechniek

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Het meet en regelsysteem is het hart van een gebouw, vanuit hier werken alle installaties op een slimme manier met elkaar samen, zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. Als specialist in slimme gebouwen ontwikkelt, realiseert en onderhoud BAM Bouw en Techniek regio Noordwest integrale projecten in Groot-Amsterdam en Noord Holland. Om onze nieuwe meet- en regel afdeling organisatorisch te versterken zoeken wij een Werkvoorbereider. Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider Meet & Regeltechniek heb je een afwisselende baan, van grote projecten tot (kleinere) service werkzaamheden. Het organiseren, calculeren, plannen, bestellen en eventueel engineeren van projecten en meer: Organiseren van projecten en service werkzaamheden. Calculeren (projecten, meer en minder werk) Bewaken van de planning Bestellen van materialen Communicatie met de opdrachtgever (zowel extern als intern) Onderhouden van duurzame klantrelaties, signaleert mogelijke extra werkzaamheden en denkt mee over totaaloplossingen. En eventueel (afhankelijk van kennis en kunde) engineeren van Meet en regel installaties

8 Juli 2019 - lees meer ...

Service Engineer Elektrotechniek

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Als Allround Servicemonteur Elektrotechniek ben je het gezicht van BAM. Je vertegenwoordigt de afdeling ons en jezelf en je zorgt voor optimaal onderhoud en het vinden van de juiste storingsoplossingen voor jouw klanten. Je werkt veelal zelfstandig en voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Je stelt je eigen prioriteiten, organiseert zelf de werkzaamheden en wordt hierbij ondersteund door de service coördinator. Je bent je bewust van de commerciële gevolgen van je werk, omdat je je klanten kent. Wat ga je doen? Als Service Engineer E ben je het gezicht van BAM. Je vertegenwoordigt de afdeling, ons en jezelf en je zorgt voor optimaal onderhoud en het vinden van de juiste storingsoplossingen voor jouw klanten. Je werkt veelal zelfstandig en voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Je stelt je eigen prioriteiten, organiseert zelf de werkzaamheden en wordt hierbij ondersteund door de service coördinator. Je bent je bewust van de commerciële gevolgen van je werk, omdat je je klanten kent. Enkele werkzaamheden: Het zelfstandig verrichten van hooggekwalificeerde installatiewerkzaamheden aan installaties en alle voorkomende werkzaamheden aan specialistische installaties. Je werkt volgens de geldende werktekeningen en voorschriften. Wanneer de uitvoering van de installatie afwijkt van de werktekeningen, overleg je met de locatieleider. Je houdt wijzigingen bij op schema's en tekeningen t.b.v. de revisietekeningen. Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering. Waar nodig verzorg je de materiaalvoorziening op de projecten met interne bestelopdrachten. Je bewaakt de planning van de uit te voeren werkzaamheden en de aanpak en de werkvolgorde. Je voert controles en tests uit conform voorschriften en procedures. Wanneer je meer- en minderwerkzaamheden signaleert, meldt je deze bij de projectleiding. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden die bij de functie horen. De standplaats is Amsterdam. Je werkt in de dagdienst en wordt periodiek ingepland in een consignatiedienst.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Contractmanager

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

In de rol van contract manager denk jij breder dan alleen de afgesproken dienstverlening, jij bent doorlopend bezig met op welk gebied er nog verder kan worden geoptimaliseerd. De klant hoeft nergens naar te vragen; jij hebt er al aan gedacht. ‘Ik heb een fijne dag als ik merk dat we als team in control zijn over het contract. Je wordt dan niet overvallen met vragen waar je geen antwoord op hebt, maar je hebt de regie en kan de klant verrassen.’ Wat ga je doen? Voor een contract manager is geen dag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat de volledige facilitaire en technische dienstverlening vlekkeloos verlopen, dus dagelijks bedenk jij oplossingen die een directe bijdrage leveren aan de gebruikerservaring van de mensen in jouw gebouwen. Als contract manager ben je eindverantwoordelijk voor de prestaties van het hele onderhoudsteam. Jij anticipeert op de behoefte van de klant; je snapt wat er nodig is en hoe je dat op duurzame wijze voor elkaar krijgt. De beslissingen die jij neemt garanderen betrouwbaarheid en overtreffen de verwachtingen van de klant. De contracten binnen BAM FM betreffen langlopende, complexe prestatiecontracten gericht op bouwkundig en installatietechnisch beheer van één of meerdere gebouwen. Je gaat op strategisch niveau in gesprek met onze klanten en focust hierbij op het vertalen van de klantbehoefte in werkbare en innovatieve processen. Je onderzoekt de mogelijkheden om de contracten verder uit te diepen en de service richting de klant uit te breiden. Je bent een ondersteunende manager en stimuleert je team om te streven naar optimale klanttevredenheid. Dit is hoe onze contract managers hun rol ervaren: ‘Collega’s bij BAM FM zijn toegankelijk, transparant en behulpzaam. Het is prettig om te werken in een professionele omgeving waar ruimte is voor sociaal en persoonlijk contact.’ ‘Ik vind het heel fijn dat er een duidelijk onderscheid is tussen het beheercontract en de bijkomende projecten. De projecten worden opgepakt door een andere afdeling (Project- en Contractondersteuning) waardoor ik mij kan richten op het optimaliseren van het beheercontract. Dit zorgt voor focus!’ ‘Voor mij is het de uitdaging om een hard fm contract te regisseren binnen een bepaalde klantarena.’ ‘Het voordeel van werken bij BAM FM is dat er (fysiek) korte lijnen zijn en je zo snel en gemakkelijk kunt schakelen met deskundigen op verschillende vlakken. Op die manier word je op de meest relevante onderdelen geholpen door anderen en heb je zelf meer stabiliteit en focus in je werk.’ Taken en verantwoordelijkheden: De functionele aansturing van de uitvoering van de contracten, het onderhoud en de meerwerkopdrachten, gericht op het optimaal vormgeven van de contractuele afspraken en het optimaliseren van de bijdrage aan het bedrijfsresultaat; Het samenstellen en aansturen van een gekwalificeerd en gemotiveerd team; Signaleren en inventariseren van afwijkingen en risico’s tussen contract, projectplan en realisatie en het nemen van beheersmaatregelen; Controleren en toezien op de naleving en toepassing van procedures, richtlijnen, klant- en wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, arbo en milieu, zodat voldaan wordt aan de gestelde normen; Proactief zorgdragen voor en onderhouden van een duurzame relatie met interne en externe stakeholders en opdrachtgevers, met als doel een optimale uitvoering en daaruit voortvloeiend het verwerven van nieuwe contracten; Periodiek rapporteren aan zowel de opdrachtgever als management, op financieel en operationeel gebied; Op de hoogte zijn van marktontwikkelingen (klanten, nieuwe technieken) en het stimuleren van innovatie binnen de kaders van het vakgebied.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Projectleider Elektrotechniek

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw elektrotechnische expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je komt te werken binnen de afdeling Projecten en Contractondersteuning van BAM FM. Deze afdeling realiseert projectmatig uitbreidingen, verbouwingen, de uitrol van nieuwe technologieën en vervangingswerkzaamheden. Dit werk wordt uitgevoerd bij onze klanten zoals TenneT TSO, BAM Concernhuisvesting, Rijkswaterstaat, Vitens en Visio. Onze klanten hebben gebouwen en terreinen in heel Nederland. Als projectleider ben je geheel verantwoordelijk voor je eigen projecten. In deze rol als projectleider binnen FM PCO ben je in staat op basis van een visuele inspectie en overleg met de opdrachtgever, snel de juiste technische oplossing te vinden. Als projectleider integreer je de wensen van de klant in de voorbereiding en uitvoering van de projecten, zodat de bedrijfsvoering van de klant ongestoord kan verlopen; je speelt snel en accuraat in op de klantwensen. Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste technische oplossing voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van goede klantrelaties, je bent immers het visitekaartje van BAM FM. Als projectleider ben je in staat om ‘ad hoc’ oplossingen te bedenken voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden.

8 Juli 2019 - lees meer ...

(Junior) Projectleider Elektrotechniek

Veenendaal - BAM Groep N.V., Koninklijke

Wil jij als (junior) projectleider elektrotechniek nieuwe concepten op de markt brengen en een bijdrage leveren aan complexe en innovatieve projecten? Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische oplossingen? Wil jij veel creatieve vrijheid in je functie en werk je graag in een multidisciplinair team dat gedreven wordt door innovatie? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als (junior) projectleider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het bedenken van een innovatief idee tot en met de maakbaarheid van jouw product! Je werkt vanuit het concept een idee uit tot een technisch maakbaar product waarbij jij het elektrotechnische deel voor jouw rekening neemt. Je hebt vanuit jouw expertise een belangrijke en actieve rol binnen het ontwikkelteam en vertaalt technisch inhoudelijke concepten naar realiteit. Daarnaast heb je een actieve rol en houd je intensief contact met interne opdrachtgevers (projectmanagers / projectleiders / engineers) die een beroep doen op jouw expertise. Ook houd je contact met externe partijen die jouw technische innovaties certificeren. Verdere taken en verantwoordelijkheden: • Ontwikkelen, ontwerpen en calculeren van de ontwikkel- en voorbereidingsfase van projecten; • Het opstellen en/of uitwerken van een installatieontwerp waarop de haalbaarheid en de juiste kostprijs wordt bepaald ook in relatie tot de exploitatiefase; • Adviserende rol ten aanzien van haalbaarheid, budget en planning voor projecten; • Vertegenwoordiging van het Modulair Ontwikkelen & Bouwen bij externe contacten, bijvoorbeeld in combinaties met andere samenwerkingsverbanden, branche- of beroepsorganisaties; • Opstellen van een businesscase voor de beoogde innovatie waarbij alle aspecten van GOTIK aan bod komen; • Je levert een actieve bijdrage aan (innovatieve) verbetertrajecten en het continue verbeteren van eigen processen en de positionering van Modulair Ontwikkelen & Bouwen.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Senior beleidsmedewerker veiligheid bouwwerken

Den Haag - Rijksoverheid

Senior beleidsmedewerker veiligheid bouwwerken Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Functieomschrijving De afdeling Bouwregelgeving en Bouwkwaliteit, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is verantwoordelijk voor een groot aantal beleidsonderwerpen op het terrein van bouwen. Thema’s die vaak in de politieke belangstelling staan. Als senior beleidsmedewerker buig jij je dagelijks over de veiligheid van bouwwerken. Specifiek richt jij je op aardbevingsbestendig bouwen, waarvoor een nationale richtlijn is opgesteld. Zo zorg je er mede voor dat onze burgers kunnen leven in veilige woningen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties fungeert als opdrachtgever van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN). Door het NEN is een Nederlandse Praktijkrichtlijn voor aardbevingsbestendig bouwen opgesteld, die nu wordt doorontwikkeld. Dit in verband met de aardbevingsproblematiek in Groningen. Als senior beleidsmedewerker Veiligheid Bouwwerken lever je een belangrijke bijdrage aan dit proces. Jouw taken • Je fungeert als opdrachtgever van NEN en in die hoedanigheid stuur je inhoudelijk en procesmatig de werkzaamheden aan én beoordeel je die. • Je stemt periodiek af met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en partijen die betrokken zijn bij de versterkingsopgave Groningen. • Je legt inhoudelijk de verbinding met de wettelijke eisen aan gebouwen in de bouwregelgeving (Bouwbesluit 2012). • Je levert werkzaamheden (in overleg te bepalen) op het terrein van de veiligheid van bouwwerken. Denk aan constructieve veiligheid en brandveiligheid. • Je beantwoordt Kamervragen en schrijft brieven aan de Tweede Kamer over onderhavige onderwerpen.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Calculator GWW

Gelderland - bouwhuysch

Onze opdrachtgever is al ruim 30 jaar een grote naam in Nederland in de GWW-sector. Als werkvoorbereider / calculator GWW ben je verantwoordelijk voor het opstellen scherpe kostprijsbegrotingen op en geef je advies op prijstechnisch gebied. Risico’s zie je als kansen en die weet je goed te verdedigen. Na de gunning bereid je de projecten voor en ondersteun je de uitvoerder en projectleider waar nodig. Verder vraag je prijzen en offertes aan, maak je meer- en minderwerkbegrotingen, beheerst de projecten qua tijd, inzicht en repporteert hierover aan het aan het hoofd bedrijfsbureau. Je bent nauwkeurig, excellent in cijfermatig analyseren en bent als werkvoorbereider / calculator GWW in staat creatieve oplossingen te bedenken.

8 Juli 2019 - lees meer ...

BIM Modelleur Architectenbureau

Eindhoven - Kracht Recruitment

Als BIM Modelleur werk je met behulp van Revit en Solibri van hoofdlijnen tot details samen met alle bouwparticipanten aan een diversiteit van projecten. Elke dag is anders en daarom blijf je makkelijk gemotiveerd. Je bent als BIM Modelleur ook vaak op projecten in uitvoering te vinden waardoor het werk erg afwisselend is, je zit dus niet alleen te modelleren want je leert ook hoe een bouwproject in de praktijk tot stand komt. In de functie 3D Modelleur verricht je het volgende takenpakket: - Je hebt regelmatig technisch overleg met je collega’s en de architect om zo aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. - Bij het overleg geef jij ook gedegen technisch advies en kom je met innovatieve ideeën. - De schetsontwerpen vertaal jij zonder moeite in een technisch definitief ontwerp (VO t/m DO en detailtekeningen). - Je verzorgt verdere uitwerkingen van het ontwerp ten behoefte van de vergunningsaanvragen. - Het uitwerken en opzetten van tekeningen zoals: plattegronden, gevels, doorsnedes en details. - Tijdens de projecten onderhoudt je de contacten met alle betrokkenen van het betreffende project. - Met enige regelmaat ben je op de bouwplaats en neem je deel aan bouwvergaderingen. - Je bent beschikbaar voor vragen en brengt de betreffende contacten regelmatig op de hoogte. - Bijhouden en updaten van de bibliotheek en actueel houden van goede families.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder beton/-waterbouw

Amsterdam - bouwhuysch

Als Uitvoerder Beton en Waterbouw ben jij een dynamische leider en weet jij van aanpakken als geen ander. Je kent en benut het talent van jouw collega’s optimaal en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats constant door een bron van inspiratie en motivatie te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van kwaliteit tijdens het gehele bouwproces en zorgt samen met jouw gedreven team dat projecten tijdig en succesvol worden opgeleverd. Ook heb je veel contact met het bedrijfsbureau.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Traineeship

Rotterdam - bouwhuysch

bouwhuysch heeft exclusief van onze opdachtgever de vraag gekregen voor het werven, selecteren en begeleiden van ambiteuze civieltechnische starters voor het traineeship. Elk traineeship wordt individueel opgesteld op basis van de huidige marktontwikkelingen, jouw wensen en persoonljkheid. Door persoonlijke coaching (via het Insighs Model) creëren we voor een starter het ideale maatwerktraject. Voor de één is dat een generalistisch traject met veel projectmanagement binnen de infra, voor de ander kan juist een specialistisch traject zjin met veel ontwerp op civieltechnische projecten. Onze opdrachtgever de mogelijkheid biedt om zowel bij het ingenieursbureau als de aannemer actief te zijn. Daarnaast heeft ze meerdere vestigingen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Projectleider Civiel

Utrecht - Maandag

ls projectleider zet jij de lijnen uit, waarbij je verantwoordelijk bent voor het project van begin tot eind. Hiervoor heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar je haalt er ook je energie uit. Herken jij dit en heb jij werkervaring als projectleider civiele techniek bij de gemeente? Dan ben ik op zoek naar jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de werkvoorbereiding tot aan realisatie van het project. Jouw verantwoordelijkheid ligt binnen de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang van de planning en de budgetbewaking. Verder is het jouw taak om multidisciplinaire projectteams aan te sturen, die zich bezighouden met projecten gericht op de civiele techniek. Binnen het team bevinden zich diverse achtergronden. Dit betekent dat je voor senioren een sparringpartner zult zijn en een coachende rol zal aannemen ten opzichte van junioren. Je bewaakt het project zowel procesmatig, inhoudelijk als commercieel.

8 Juli 2019 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider Civiele Techniek

zwolle - Maandag

Als werkvoorbereider civiele techniek heb je verschillende verantwoordelijkheden. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat de ontwerpen worden omgezet naar civieltechnische tekeningen en RAW bestekken. Jij bent binnen alle fasen inzetbaar en jij kan zowel zelfstandig als in  teamverband werken. Waar nodig adviseer jij de opdrachtgever over alternatieven. Daarnaast ben jij erg sociaal omdat jij ook verantwoordelijk bent voor het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever. Als werkvoorbereider civiele techniek heb jij veel doorzettingsvermogen. Daarnaast is ervaring met AutoCAD en Civil-3D een pré. Als werkvoorbereider ben je ook in staat om de uitvoering te ondersteunen. Jij bent een ondernemende alleskunner op het gebied van verkeer, infrastructuur en mobiliteit.  

8 Juli 2019 - lees meer ...

Filteren