3469 vacatures gevonden

Bouwmedewerker Retail

Ridderkerk - Intro Personeel

Een vernieuwd winkelinterieur dat eruitziet als een plaatje. Dankzij jouw technisch inzicht als montagemedewerker. Samen met enkele collega's heb je deze grote klus maar weer geklaard.  Geen wonder dat je zo trots als een pauw bent!  Als Bouwmedewerker Retail ga je dagelijks met collega's op stap om interieurs van grote retailketens een facelift te geven. Je bouwt op locatie het nieuwe meubilair op en monteert het netjes af. Je werkzaamheden bestaan uit: - Het demonteren van bestaande winkelinterieurs - Het opbouwen van het nieuwe interieur - Service en onderhoudswerkzaamheden Je gaat aan de slag bij een Ridderkerks bedrijf dat stands en interieurs bouwt. Er werken zo'n 30 werknemers en er is een prettige werksfeer. Bij een grote klus ben je al snel aan 't werk met zo'n 10 tot 12 collega's. Als je het prettig vind kan je je eigen handgereedschap naar een klus meenemen, maar er is uiteraard voldoende gereedschap beschikbaar bij het bedrijf zelf. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Monteur Zonwering

Voorschoten - Intro Personeel

Heb je een aantal jaar ervaring in de zonwering en ben je op zoek naar een baan als monteur? In deze functie als monteur zonwering monteer je allerlei verschillende zonweringen, terrasoverkappingen, kozijnen en raamdecoraties. Als monteur heb je kort omschreven de volgende taken: - Het monteren van zonwering. - Elektrisch aansluiten van zonwering. Waar en met wie je dit gaat doen? Samen met een aantal collega monteurs bij een bedrijf in de regio Leiden/Den Haag. De faciliteiten rond je werk zijn goed geregeld en de werktijden zijn van 07:00 - 16:00.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Timmerman Houtbouw

MOERKAPELLE - Intro Personeel

Echt werken met hout dat is je dagelijkse bezigheid in deze functie als timmerman tuinhout. In deze functie hou jij je namelijk dagelijks bezig met het plaatsen en bouwen van tuinhuizen, overkappingen, schuttingen, vlonders en diverse andere houtconstructies. Dit alles voor diverse buitentoepassingen. In een eerdere functie als timmerman, hovenier, werkplaatstimmerman of monteur heb je ervaring opgedaan met timmeren. Je komt veelal bij particulieren, welke je aan het einde van de dag een lach bezorgd door het gerealiseerde project. De werkzaamheden als timmerman tuinhout / timmerman houtbouw zijn vooral: - Vanaf tekening plaatsen van tuinhuizen, overkappingen, schuttingen en andere houtconstructies. - Indien nodig leg je samen met collega's rondom de houtconstructie een tuin aan. - Uiteraard heb je bijvoorbeeld in een vlonder of blokhut verlichting zitten, hiervoor voer je eenvoudige elektra installatiewerk uit.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Commercieel Werkvoorbereider

SCHIEDAM - Intro Personeel

Een warm huis, dat is waar iedereen blij van wordt! In deze commerciële binnendienst functie van werkvoorbereider ben jij de specialist op het gebied van op maat gemaakte toepassingen van isolatie. Dagelijks maak je klanten blij met oplossingen die zij zelf niet hadden kunnen verzinnen. Dat maakt deze functie zo leuk! Als Commercieel Binnendienst / Werkvoorbeider draag je zorg voor het calculeren van offerteaanvragen en, na opdracht, voor een zo efficiënt mogelijke werkvoorbereiding voor de productieafdeling. Hierbij is jouw technisch inzicht van belang. Je schakelt in deze functie veel met de werkplaatschef die bij jou komt met vragen over het productieproces. Je takenpakket bestaat verder uit het: - Opstellen en uitbrengen van offertes. - Onderhouden van contacten met klant tijdens offerte- en uitvoeringsfase. - Het opstellen van bewerkingsprogramma's voor de draadzaagmachine (CNC machine) - Het afstemmen van de planning van de productieorders met de productieleider. - Uitvoeren van nacalculaties. - Ondersteunen van productieleider bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Waar én met wie je dit doet? Bij een middelgrote isolatiegroothandel in Schiedam. Bij dit bedijf werken zo'n 50 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich door de gezellige en informele sfeer en betrokkenheid. Regel is: ''Alleen ga je sneller, samen kom je verder''.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Voorman Timmerman

Hardinxveld-Giessendam - Intro Personeel

Het huizenblok in aanbouw staat te schitteren in de ochtendzon. Deze bouwplaats in de provincie Utrecht is deze dag jouw werkplek. Vandaag is het een belangrijke dag: het hoogste punt wordt bereikt: de vlag kan dus uit. Hoewel het nog vroeg dag is, staan je collega's al paraat om jouw instructies te ontvangen. Daarom geef je vakkundig en duidelijk iedereen uitleg over de werkzaamheden. Als de mannen aan de slag zijn, ga je zelf even in overleg met de uitvoerder. Zo kun je mooi even de puntjes op de i zetten. Op naar een mooie werkdag! In de functie van Voorman Timmerman heb je een baan met verantwoordelijkheid. Je hebt de dagelijkse leiding over één of meerder timmerploegen. Kwaliteit en veilig werken zijn daarbij belangrijke speerpunten. 'De kar trekken' is dus een belangrijk onderdeel van je functie. Je hebt dus een takenpakket met veel verantwoordelijkheden: - Je geeft dagelijks leiding aan timmermannen en timmerploegen: - Je hebt regelmatig overleg met (assistent) uitvoerders en (onder)aannemers: - Je staat de timmermannen uit je team ter zijde waar nodig: We zoeken voormannen timmerman voor de regio's: - Utrecht - Krimpenerwaard - Omgeving Hoekse Waard / Goeree-Overflakkee - Amstelveen Waar én met wie je dit gaat doen? Bij een modern bedrijf, gevestigd in de Alblasserwaard, waar waarbij jouw inbreng en bijdrage er echt toe doet. Het bedrijf kent een rijke historie in de regio en heeft een goed gevulde order portefeuille voor de komende jaren. Je komt te werken in een goed georganiseerde omgeving waarbij de lijnen duidelijk zijn. De facilitaire zaken zijn altijd goed geregeld. Misschien ben jij de timmerman met leidinggevende capaciteiten die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Dat kan door even te bellen naar onze vestiging in Barendrecht of het sollicitatieformulier in te vullen. We zien je reactie graag tegemoet.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Barendrecht - Intro Personeel

Je springt een gat in de lucht. De vergunning die je hebt aangevraagd is binnen. Het maakt jou als calculator / werkvoorbereider trots. Plannen, afspraken maken, werkvoorbereiding en toch groene vingers hebben. Je houdt ervan!    In deze fulltime functie als werkvoorbereider ben je een onmisbare schakel in de groenprojecten bij zowel aannemers als gemeenten. In deze functie heb je een verantwoordelijke functie met veel afwisseling en deel je je kennis met nog 10 andere collega's. Je bent verantwoordelijk voor: - Het aansturen van projectmedewerkers en andere medewerkers  - Contact onderhouden met klanten, leveranciers en collega's over de voortgang van de projecten - Het aanvragen van vergunningen en ander ‘papierwerk' - Calculatie en werkvoorbereiding van groenprojecten Het bedrijf waar je aan de slag gaat heeft een familiaire sfeer en is open en positief. Werknemers zijn betrokken op elkaar!  

22 Januari 2020 - lees meer ...

Timmerman Betonindustrie

Vianen UT - Intro Personeel

Vrolijk fluitend loop je de werkplaats binnen. Je werkdag als timmerman is begonnen. Ook vandaag ga je weer houten mallen produceren. Mooi werk! In deze fulltime functie van Timmerman Betonindustrie produceer je op een zo efficiënte manier betonnen elementen. Deze producten worden gebruikt in de bouw, bij infraprojecten en de agrarische sector.  Als betontimmerman ben je bezig met het: - Produceren van complexe mallen van houten plaatmateriaal (vanaf tekening) - Opbouwen en inbouwen van instortvoorzieningen en wapening - Instellen van mallen - Onderhouden van materialen  Het bedrijf waar je in dienst komt, gevestigd in Vianen, produceert cascowanden, keerwanden, vloerplaten en betonnen trappen. Als timmerman (mallenmaker) wordt je aangestuurd door de productieleider. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider GWW

Strijen - Intro Personeel

Zoek je een baan in de GWW en is werkvoorbereiding je lust en je leven? Solliciteer dan naar de functie van Werkvoorbereider GWW. Als werkvoorbereider stel je - volgens de geldende richtlijnen en normen - de begroting op. Je schrijft plannen en bereid aanbestedingen voor. Ook signaleer je meer- en minderwerk en houd je een projectadministratie bij. Verder onderhoud je een duurzame relatie met leveranciers. Je werkt samen met de uitvoerders die aan hetzelfde project werken als jou.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Meubelmaker

Moerkapelle - Intro Personeel

Een balie voor een schouwburg. Een kast voor een particuliere klant. Het zijn maar twee voorbeelden van de unieke projecten waar jij als meubelmaker en interieurbouwer aan werkt. Voor jou telkens mooie uitdagingen: wat jouw ogen zien, maken jouw handen.  Als Meubelmaker ben je verantwoordelijk voor het maken. Van het beginstadium tot aan de oplevering van de klant. Elke week ben je bezig met de productie van verschillende types en soorten meubelstukken (afhankelijk van de wensen van de klant).  Je belangrijkste taken zijn:  - Het produceren van enkelstuks en kleine series (vanaf tekening) -  Het bewerken van meubelstukken met de CNC-machine Het bedrijf waar je gaat werken is een producent van maatwerk meubelstukken voor de zakelijke en particuliere markt.  Je wordt onderdeel van een klein team met een hoge mate van werkplezier. Met deze vakmannen zorg jij ervoor dat er prachtige meubelstukken worden afgeleverd bij de klant. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Nieuwbouw

Hardinxveld-Giessendam - Intro Personeel

De bouwplaats ligt er nog verlaten bij als je arriveert. Binnen niet al te lange tijd zullen hier mensen wonen. Nu is daar echter nog weinig van te merken: er staan alleen nog maar casco's. Je maakt het hek los en stapt de bouwplaats op. Als snel daarna volgen de eerste medewerkers. Nadat je je vaste ochtendronde hebt gemaakt, zijn ze allemaal aanwezig. Eén ding weet je zeker: ook deze dag ga je er met z'n allen weer wat moois van maken. Zodat, als je er later nog eens langsrijdt, trots kan zijn op de door 'jou' gerealiseerde woningen. Als (Beginnend) Uitvoerder Bouw heb je op de bouw het heft in handen. Je hebt een verantwoordelijke taak: onder jouw bezielende leiding worden de bouwplannen tot een goed einde gebracht. Dagelijks stuur je de 'troepen' aan. Daarbij houd je scherp oog op de kwaliteit en de veiligheid. De bouwprojecten waar je voor verantwoordelijk bent betreffen vooral seriematige woningbouwprojecten. Een afwisselende en uitdagende fulltime functie dus. Je hebt als uitvoerder de volgende verantwoordelijkheden: - De realisatie van het bouwproject volgens de wensen van de opdrachtgever: - Het leiding geven op de bouwplaats en het aansturen van collega's: - De coördinatie van de onderaannemers en leveranciers: - Het opstellen en bewaken van de planning en tijdig oproepen van mensen en materieel: - Naleving en bewaken van arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften: - Het in oog houden van de veiligheid op de bouwplaats: - Bij de werkzaamheden behorende administratie. Met wie dit doet? Je werkt als uitvoerder nauw samen met de projectleider. Omdat je op de bouwplaats de dagelijkse leiding hebt, werk je nauw samen met de bouwploeg en onderaannemers. Het is daarom belangrijk dat je de kwaliteiten kent van je eigen mensen, maar ook die van de onderaannemers. Jij zorgt ervoor dat je juiste mensen op de juiste tijd en plaats aan 't werk zijn. Bij welk bedrijf je dit doet? Een middelgrote aannemer in de regio. Het bedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille voor de komende jaren. Wellicht ben jij de ambitieuze uitvoerder die wij zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Timmerindustrie

Bergambacht - Intro Personeel

Maandagochtend 8.00 uur. Je werkdag als werkvoorbereider (calculator) bij Adriaan van Erk Timmerfabriek begint. Er staat als eerste een werkoverleg gepland. Het zal niet de enige leuke taak van deze week zijn. Je hebt er weer zin in. Wat een leuke baan heb je toch! In deze fulltime functie van Werkvoorbereider Timmerindustrie maak je deel van de projectleiding. Je zorgt ervoor dat de materialen voor bouwprojecten op de juiste wijze worden geproduceerd.  Je belangrijkste taken zijn: - De werkvoorbereiding of projectvoorbereiding van bouwprojecten - Het maken van berekeningen voor kozijnen, schuifpuien en spouwmuren - Het inkopen van materiaal - Het ondersteunen van de projectleider bij administratieve werkzaamheden Adriaan van Erk is een timmerfabriek in Bergambacht. Het familiebedrijf kenmerkt zich door prettige en collegiale werksfeer. Het familiebedrijf kenmerkt zich door prettige en collegiale werksfeer. Als werkvoorbereider werk je veel samen met je collega's van de afdeling werkvoorbereiding, maar ook met projectleiders en monteurs. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Monteur Buitendienst

DOORN - Intro Personeel

Zo, alles is weer spic en span! Met de halfjaarlijkse bedrijfsbarbecue voor de deur rond jij ook dit mooie project weer af. Je stapt in de bedrijfsauto om weer terug te keren naar de carpoolplek. Deze keer heb jij, met je collega, een tandartspraktijk een facelift gegeven. Je hebt elektra en datakabels aangelegd, lampen opgehangen, een wandje gezet, en systeemplafons geplaatst. Kortom, de gehele inrichting van de praktijk van A tot Z. In deze fulltime functie van Monteur Afbouw werk je samen met een meewerkend uitvoerder aan Turn-Key projecten. Nadat het project door je collega's is aangenomen zorgen jullie samen voor de uitwerking. Jij zorgt dat het voorbedachte daadwerkelijk een succes wordt. De meewerkend voorman is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afbouw-plaats. Maar je hebt met z'n tweeën de verantwoordelijkheid over het kwalitatief goed opleveren van het project volgens de planningen. Wat ga je doen? - Uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden in het project, van elektra aanleggen tot het plaatsen van een wand. - Ondersteuning bieden aan je collega. - Scherp letten op veiligheid. - Communiceren met de meewerkend uitvoerder over de werkzaamheden. - Je bent het 'gezicht' van het bedrijf op de bouw. Waar én met wie je dit gaat doen? Bij een bedrijf in Doorn dat is gespecialiseerd in op het gebied van inrichting en afbouw van kantoren, tandartspraktijken en het realiseren van gezondheidscentra. Met onze eigen medewerkers creëren we een omgeving waarin het prettig is om te werken en te zorgen. Een slogan van het bedrijf is: bij dit bedrijf ga je niet werken, maar je wordt lid van onze club. Het bedrijf heeft ongeveer 15 medewerkers in dienst. Voor de helft binnen en voor de helft buiten. Je werkt in koppels met een vast meewerkend uitvoerder. Samen verzorg jij voor de afbouw van tandartspraktijken en kantoren als bijvoorbeeld KPMG Utrecht en Rotterdam, Heinz Nederland en Jantje Beton. Ben jij de ambitieuze klusser / monteur die wij zoeken? Solliciteer dan snel naar deze prachtige functie. Dat kan door het reactieformulier in te vullen of even te bellen naar onze vestiging in IJsselstein. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Montagemedewerker Kozijnen

Bergambacht - Intro Personeel

Het is je lust en je leven: mooie kozijntjes maken of zeg gerust KOZIJNEN. Groot of klein: het moet kwaliteit zijn. Kwaliteit zit in de details en daar ben je goed in. Mooi hang- en sluitwerk plaatsen, strak het glas er in plaatsen en goed afkitten. En ja, jou hoeven ze dan niet uit te leggen hoe je een strak bandje plakt. Zijn het dan alleen kozijnen? Nee hoor: een deurtje enzo passeert ook regelmatig de revue. Wil je meer dan alleen afwerken? Daar is ook regelmatig ruimte voor: schroom niet en kom eens langs zodat we de rest uit kunnen leggen. Je kunt al best wat, maar nog niet alles? Wij leren het je! O ja, is het kozijntje of KOZIJN klaar dan sturen ze het met een gerust hart naar de bouw.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Monteur Kunststof Kozijnen

Nieuwerker a/d IJssel - Intro Personeel

Vandaag zijn de laatste kozijnen gemonteerd en keurig afgewerkt. Je rijdt met een goed gevoel de straat uit. De klant is blij en zit er weer netjes bij!  Heb je geen ervaring als kozijnenmonteur? Geen probleem. In een intensief inwerktraject wordt het vak van Monteur Kunststof Kozijnen je helemaal aangeleerd.  Jouw werkzaamheden bestaan onder ander uit: - Verwijderen en vervolgens monteren van kozijnen, schuifpuien, horren, vensterbanken, dakkapellen etc. - Werken op hoogte - Afwerken en eventueel kitten van glas en kozijnen Je komt terecht in een leuk team van monteurs waar groei in zit

22 Januari 2020 - lees meer ...

Meubelmaker Jachtinterieur

MOERKAPELLE - Intro Personeel

Gefocust zaag je de laatste plank en schuurt hem fijn. Het is belangrijk dat alles tot op de millimeter correct is. De meubels die je maakt worden volgende week geplaats bij een van de jachten dat aanmeert in de haven van Rotterdam. Je kijkt als meubelmaker op van je eigen werkplek en ziet je collega's een grap uithalen met de stagiair van het HMC, dezelfde school waar jij vroeger ook op zat. Het kenmerkt de sfeer, jullie leveren werk van een hoge kwaliteit maar er is ook ruimte voor ontspanning of een grap. Je hebt een werkweek van 38,75 uur en gaat werken met het fijnste gereedschap dat er is. Kort samengevat heb je als meubelmaker de volgende taken: - Het maken van complete interieurs voor jachten. - Opbouwen en inbouwen van de interieurs. Je komt te werken bij een middelklein bedrijf dat interieurs maakt voor luxe jachten. Denk bijvoorbeeld aan stuurhutten, keukens of lounges. Het team bestaat 10-20 vakkundige meubelmakers die een goede werksfeer ook belangrijk vinden.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Meubelmaker interieur

NOORDWIJKERHOUT - Intro Personeel

Wil jij als meubelmaker meubels maken voor het interieur van winkels? in deze functie als meubelmaker ben dagelijks in de werkplaats aan het werk en als er meubels gemonteerd moeten worden mag je ook naar buiten. Als meubelmaker interieurbouwer heb je de volgende taken: - Gedetailleerde meubels vanaf tekening maken. - Met behulp van machines het hout bewerken. - Onderdelen monteren. Met wie je dit gaat doen? Samen met een tiental collega meubelmakers in een bedrijf waar veiligheid en kwaliteit voorop staat. Het bedrijf is 60 man groot en ze zijn pas verhuisd naar een nieuw en groter pand.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Tegelzetter Leerling

Giessenburg - Intro Personeel

De badkamer in het jaren-zestig-huis knapt alweer aardig op. Samen met een ervaren tegelzetter ben je vandaag in deze badkamer aan 't werk. Net als gisteren toen je de tegels eruit hebt gesloopt en de voorbereidende werkzaamheden hebt gedaan. Vanochtend ben je bezig geweest met het zetten van de wandtegels. De eerste zitten inmiddels op hun plaats. Je kijkt eens om je heen. Je bent dikt tevreden over je werk. Het geeft inspiratie voor de rest van de dag. Ga er maar aan staan. De projecten in de utiliteit en woningbouw draaiend houden in zowel de nieuwbouw, als in de renovatie. Dat is waar dit bedrijf jou als Leerling Tegelzetter voor nodig heeft. En met jouw affiniteit voor het vak kan je dus zeker niet gemist worden! Zeker niet bij het: - Voorbereiden van de ondergrond; - Uitzetten van de tegelverdeling; - Lijmen van vloertegels en het zetten van wandtegels; - Leggen van vloertegels in de specie; - Herstellen en- afwerken van het tegelwerk. Waar en met wie je dit doet? Bij een informeel bedrijf in Giessenburg. Samen met jouw collega, die net zoveel passie heeft voor het vak als jou. Aan het einde van de dag kijken jullie samen naar het prachtige resultaat wat jullie hebben neergezet.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Assistent Timmerman

Ottoland - Intro Personeel

Zojuist is de opening geweest van een prachtige kledingwinkel. Een paar weken geleden zag deze winkel er nog uit als een bouwval. Maar door jullie harde werk, is dit omgetoverd naar een blinkend pronkstuk in de winkelstraat. Heb jij ervaring als Timmerman, Assistent Timmerman, Bouwopruimer, Montage Medewerker? Of ben jij een handige thuisklusser? Lees dan snel verder, want deze vacature kan dan zomaar jouw nieuwe baan worden! Bij dit bedrijf in Ottoland krijg je veel vrijheid. Op basis van jouw kennis en werkervaring mag je veel zelfstandig uitvoeren. Jaarlijks komen er veel uitdagende (meestal) kleinere projecten voorbij. Met name in de renovatie en afbouw. Jouw functie zal onder andere uit de volgende taken: - Sloopwerk - Houtwerk zagen, schuren en plaatsen - Afwerken - Opruimwerkzaamheden

22 Januari 2020 - lees meer ...

Monteur Gas en Water Leerling

Gorinchem - Intro Personeel

Wat wil je nu nog meer? Een ervaren monteur die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Als hulpmonteur krijg in ieder geval alle gelegenheid uit te groeien naar een eerste monteur met verstand van zaken. Het betekend dat jij gaat graven en de monteur helpt met aansluiten.  In deze fulltime functie van Monteur Gas en Water Junior ga je één dag per week naar school en werk je de overige vier dagen. Na je opleiding ben je dan eerste monteur. Als hulpmonteur bestaan je taken uit: - Het assisteren bij de montage van gas- en waterleidingen; - Het verrichten van grondwerkzaamheden; - Het verrichten van straat- en graafwerkzaamheden. Bij het familiebedrijf in Gorinchem staat een ‘wij-gevoel' hoog in het vaandel. Een goede samenwerking met collega's is daarom ook erg belangrijk. Transparantie, betrouwbaarheid en daadkracht zijn belangrijke kernwaarden van de onderneming. Bovendien is er naast werk ook tijd om je collega's beter te leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddagborrel. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Timmerman Chaletbouw

Sliedrecht - Intro Personeel

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een chalet voor een vakantiepark in Zeeland. Een klassiek model dit keer. De uitdaging voor jou en jouw collega's is om dit chalet op maat te produceren. De eerste klus voor vandaag is het produceren van op maat gemaakte rabatdelen. Al snel vliegen de houtsnippers je om de oren. Jouw werkdag is begonnen... In deze baan als Timmerman Chaletbouw komen jouw vakmanschap en jouw passie voor hout samen. Dagelijks ben je bezig met de fabricage van vakantiechalets en onderdelen van deze woningen. Het gaat om verschillende modellen van deze vakantiewoningen.  Je takenpakket bestaat uit: - Het vanaf tekening opbouwen van (prefab) vakantiewoningen; - Het produceren van onderdelen van deze chalets; - Het uitvoeren van machinale houtbewerkingen; - Diverse timmerwerkzaamheden als het zetten van wanden of verstek zagen. Waar én met wie je dit doet? Bij een bedrijf in Sliedrecht dat vakantiechalets (op maat) maakt. In de werkplaats produceer met je andere timmerlieden de mooiste vakantiewoningen.  Je komt terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team.  Ben jij de timmerman die graag aan de slag gaat met deze mooie uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie. Bel even naar onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam of vul het sollicitatieformulier op  onze website in. We zien je reactie graag tegemoet.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Heier

Papendrecht - Intro Personeel

Bam! Hier heb je een prachtige baan als assistent heibaas te pakken. Een baan voor iemand die houdt van fysiek werk in de buitenlucht. Geef er maar snel een klap op! In deze fulltime functie van Heier ondersteun je de machinist en heibaas. In een klein team werk je aan projecten in Nederland en België. Een project kan enkele weken duren, maar ook een paar maanden. Bij gebleken geschiktheid kan je doorgroeien naar de functie van heibaas. Je takenpakket bestaat uit: - Het op en afbouwen van de funderingsmachine - Het ondersteunen van de heibaas bij het plaatsen van damwanden, buizen en heipalen - Het ervoor zorgen dat damwanden veilig aangepikt en vervoerd worden Ben jij de aanpakker die bij dit familiebedrijf aan de slag wil? Bij deze onderneming in Papendrecht is er een prettige werksfeer in een informele cultuur. Betrokken mensen die er de volle 100 procent voor gaan.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Stratenmaker

Moordrecht - Intro Personeel

Strakke straatjes in de buurt, in de dierentuin of op een bedrijventerrein. Jij draait je hand er niet voor om als stratenmaker. Gewoon lekker aan de slag met een collega stratenmaker of opperman die het vak verstaan. Ga er maar aan staan: jij zorgt ervoor dat mensen een mooie buurt hebben en soms zelfs dat de leeuwen er netjes bij zitten. Oftewel je kunt straten als de beste en je komt graag eens ergens.  Je werkt voornamelijk in de driehoek Rotterdam, Zoetermeer en Gouda. Uiteraard zit er weleens een uitstapje tussen.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Timmerman Brandpreventie

SCHOONHOVEN - Intro Personeel

Volgens de wet moet een wand vlammen 30 minuten tegen kunnen houden. Jij gaat er echter voor zorgen dat de wand 60 minuten lang de hitte tegen houdt. Een prachtbaan toch? Wat is er nu mooier dan het aanbrengen van brandpreventie? In deze fulltime functie van Monteur Brandpreventie ga je samen met je collega's op pad op brandpreventie aan te brengen. Dit doe je voornamelijk bij overheidsinstanties; denk aan ziekenhuizen, kazernes, verzorgingstehuizen etc.. Op basis van de tekeningen breng je het brandwerend materiaal aan. Je kunt bij je werk gebruikmaken van de app op je telefoon waardoor je weet welk materiaal je moet gebruiken.  Je takenpakket bestaat uit het: - Opnemen en inmeten van de te maken betimmeringen - Bekleden van staal en aanbrengen van brandwerende wanden en plafonds. - Plaatsen en vervangen van kozijnen, deuren en glas. Waar én met wie je dit gaat doen? Bij de marktleider in brandpreventie in Schoonhoven. Samen met je 140 andere collega's waarvan er 100 net als jou naar buiten op pad gaan. Je collega's zijn meer dan collega's. Je spreekt ze ook wel eens tijdens een bedrijfsfeest of een voetbaltoernooi.

22 Januari 2020 - lees meer ...

Timmerman Nieuwbouw

Lopik - Intro Personeel

Vrolijk hanteer je de hamer. Dat is aan jou als timmerman wel besteed. Je hebt dan ook veel plezier op de nieuwbouwprojecten waar je aan 't werk bent. Fluitend op je werk!  Met jouw scherpe oog voor detail ben je zeker geschikt voor deze fulltime functie van Timmerman Nieuwbouw. Jouw vakmanschap komt zeker van pas op projecten van de opdrachtgever. Samen met je collega's ben je actief in de luxe villabouw en seriematige woningbouw.  Als timmerman bestaat je werk uit: - Het plaatsen van kozijnen - Het uitvoeren van stelwerk - Het vervaardigen van houtconstructies - Het uitvoeren van aftimmerwerk Je gaat werken bij een familiebedrijf in Lopik. De aannemer Lopik bouwt particuliere woningen, kantoren, publieke gebouwen en bedrijfspanden.  Als timmerman werk je nauw samen met opdrachtgevers en uitvoerders, om het bouwproces efficiënt en plezierig te laten verlopen. Ondernemerschap, professionaliteit, trots en ontwikkeling zijn belangrijke kernwaarden bij het bedrijf. 

22 Januari 2020 - lees meer ...

Tekenaar Verkeerstechniek

Bodegraven - Intro Personeel

's Avonds rijd je, als Tekenaar Verkeerstechniek. met een rustig gangetje langs wegwerkzaamheden op de A12. Je rijdt 70 km/uur. Logisch, want hier wordt aan de weg gewerkt. Grappig, die complete wegafzetting heb je een paar weken terug zelf ingetekend voor de klant. Ga er maar aan staan! Als Tekenaar Verkeerstechniek ben je dagelijks tot in detail bezig om verkeerstechnische zaken in te tekenen. Van je teammanager of direct via je klanten krijg je opdrachten binnen. Aan jou de taak om voor de deadline alle geldende richtlijnen te verwerken in jouw Autocad tekening. Dit zijn wegafzettingen, bewegwijzering, snelheidsmaatregelen, enz. Je houdt hierbij rekening met alle geldende regels en omgevingsfactoren.  Je taken zijn: - Het zelfstandig uitwerken en ontwerpen van verkeersplannen t.b.v. verkeersafzettingen en omleidingen volgens de richtlijnen van de C.R.O.W. 96a/b - Het tekenen van de verkeersplannen voor de klant. - Overleggen en afstemmen met opdrachtgevers. - Het registreren van verkeersplannen, uren en wijzigingen. - Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Waar en met wie je dit doet? Samen met een handvol tekenaars en werkvoorbereiders werk je langs de A12 bij dit mooie familiebedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat. Kandidaten uit de omgeving van Rotterdam kunnen op termijn ook op de vestiging in Rotterdam worden ingezet.   

22 Januari 2020 - lees meer ...

Filteren