4083 vacatures gevonden

Calculator

Limburg - Continu

- Uitvoeren van bouwkundige calculaties aan de hand van het calculatieprogramma; - Het voorbereiden / uitwerken, uitbrengen en opvolgen van aanvragen in overleg met de DGA; - Archiveren en documenteren van calculaties; - Berekenen van meer- en minderwerk; - Commerciële en technische informatie verzamelen bij (potentiële) toeleveranciers; - Verzamelen van informatie om gedegen calculatie samen te kunnen stellen; - Verrichten van nacalculaties - Berekenen van meer- en minderwerk van projecten - Onderhouden van interne en externe contacten ten behoeve van aanvragen / calculaties

1 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider renovatie

Zwolle - Continu

Je zet renovatieprojecten op en leidt het voltallige projectteam. Je bent bovendien het aanspreekpunt voor onderaannemers en opdrachtgevers. Voor elk renovatietraject stel je een prognose en een overallplanning op. Omdat we bij Mateboer altijd waarmaken wat we beloven, bewaak je die vervolgens op de punten: kwaliteit, veiligheid, kosten en tijd.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Managing Consultant Executive Search

Utrecht - Continu

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en iedere dag jouw vak op Champions League niveau wil uitoefenen? Ben jij daarnaast de ondernemer die in staat is om een afdeling vorm te geven en op te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe ziet de functie eruit? In deze ondernemende functie van Managing Consultant Executive Search ben je hét gezicht van Continu binnen het specialisme Executive Search. Je bent in staat om een gedreven en kundig team om je heen te bouwen, inspireren en behouden. Als ‘meewerkend voorman’ ben je dagelijks bezig met het verbinden van kandidaten en bedrijven en zorg je voor een juiste match tussen beiden. Professionals overtuigen en binden aan een bedrijf, vraagt om meer dan alleen een aantrekkelijk cv. Bouwen aan langdurige relaties vraagt om een stevig fundament. Die basis begint met oprechte interesse in de drijfveren en dromen van professionals. Zonder deze broodnodige mensenkennis lukt het niet om de gezamenlijke ambities waar te maken. Continu kijkt verder, wat betekent dat we ook graag de persoon achter de kandidaat willen leren kennen en willen weten wat onze opdrachtgever nu echt belangrijk vindt. Continu Executive Search zoekt naar kandidaten voor posities in het hoogste segment; senior specialisten, senior management en directieniveau. Naast de dagelijkse aansturing ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor posities in het hoogste segment bij onze klanten binnen de Bouw, Infra en Industrie. Je voert de eerste selectie gesprekken en bepaalt de juiste positie voor hem of haar binnen jouw uitgebreide netwerk. Zo bemiddel jij bijvoorbeeld de nieuwe CEO bij jouw relatie! Om dit doel te bereiken ben je continu actief je netwerk op te bouwen en te onderhouden en volg je belangrijke ontwikkelingen in de markt. Je bent scherp, analytisch, communicatief zeer sterk en kent een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een doorzetter, een prettige collega en een teamplayer. Je bent in staat om makkelijk te schakelen op meerdere niveaus. Affiniteit met het technische vakgebied is een pré. Eén van de vele leuke aspecten binnen dit vakgebied is dat je commerciële successen boekt en daarnaast ook nog eens iets wezenlijks voor mensen kunt betekenen. Als je naast een commerciële drive het ook echt leuk vindt om met mensen in gesprek te zijn om zo achter de kwaliteiten en drijfveren te komen, dan is deze baan je op het lijf geschreven. Je bent ambitieus en beschik je over de juiste capaciteiten, drive en motivatie om jouw teamleden te helpen ontwikkelen naar het hoogste niveau binnen de Executive Search.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider

Heerenveen - Continu

Werken aan complexe, spraakmakende en unieke projecten in de utiliteitsbouw? Ben jij sterk in het beheren van processen? Dan kom ik graag in contact met je! Naast de uitdagende, technisch hoogstaande projecten waar jij je mee bezighoudt, werk je samen in een team van werkvoorbereiders waarbij je ervoor zorgt dat het gehele project op financieel, administratief en procesgebied goed op orde is. Je werkt nauw samen met je collega's en collega's die in de andere disciplines werkzaam zijn en bent met het team verantwoordelijk voor het slagen van het project. Er wordt vaak gewerkt vanaf projectlocatie (in de keet), maar je bent ook regelmatig op kantoor te vinden in omgeving Heerenveen. Je houdt je met alle werkvoorbereiders taken bezig zoals;  - Controleren van de tekeningen (BIM); - Bestellen materiaal/ materieel; - Bewaken van de planning/ voortgang; - Schakelen met opdrachtgever, collega's op kantoor en op projectlocatie; - Inplannen van de werkzaamheden; - Bepalen hoeveelheden; - En nog veel meer!

1 Juli 2020 - lees meer ...

Adviseur digitaal stelsel omgevingswet

Sittard - Continu

- Adviseren in de werkgroepen DSO over de onderwerpen waar DIV bij betrokken is. Onder andere over de aansluiting van fysieke poststromen naar een digitaal stelsel en het adviseren over communicatiemiddelen. - Advies uitbrengen over archivering i.c.m. DSO. - Het aan laten sluiten van DSO op de ontwikkeling van zaakgericht werken. - Opstellen van richtlijnen en procedures met betrekking tot de werkzaamheden voor DIV-medewerkers - Het bewaken van de toepassing van richtlijnen en procedures met betrekking tot DIV en aansturen waar nodig. - Begeleiden van DIV-medewerkers - Zorgdragen voor voorlichting en communicatie inzake DSO en DIV - Adviseren en ondersteunen bij het oplossen van knelpunten - Onderhouden van contact met partijen/belanghebbenden uit de verschillende organisaties

1 Juli 2020 - lees meer ...

Calculator / Planvoorbereider

Lelystad - Continu

Wil jij aan de slag voor een bedrijf die hoogwaardige kwaliteit eist binnen de projecten die zij uitvoeren? Dan is het zeker de moeite waard om te reageren op deze vacature.   Binnen de functie van calculator krijg je de verantwoordelijkheid om het DNA van deze organisatie te vertalen in de projecten van de opdrachtgever. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van offerteaanvragen, omtrent technische omschrijvingen binnen projecten en prijzen. Kostprijsberekeningen en begrotingen voor aanbestedingen, prijsvragen, ketensamenwerkingen en bouwteamwerken zijn voor jou niet onbekend. Binnen deze disciplines vervul je een zelfstandige rol. Ben jij een nauwkeurig iemand die goed is met cijfers? Dan is deze functie helemaal voor jou geknipt.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Technisch Beheerder / Opzichter

Maastricht - Continu

- Toezicht houden op de uitvoering van werkzaamheden; - Administreren en registreren van activieiten en archiveren; - Aanleveren van gegevens voor en opstellen van de onderhoudsbegroting; - Beoordelen van bouwkundige zaken; - (Mede) onderhandelen met onder meer aannemers - Voorbereiden en/of aanbesteden werk; - Plannen van de werkzaamheden; - Organiseren van het uit te voeren werk; - Controleren en opleveren van de activiteiten; - Mutatie-inspecties uitvoeren en vervolgacties aanzetten; - De relevante ICT-systemen vullen en up-to-date houden; - Deelnemen aan vergaderingen, bijeenkomsten, activiteiten (ook buiten de reguliere werktijden) met partijen indien dat uit hoofde van de functie gewenst is;

1 Juli 2020 - lees meer ...

Lead engineer

Goes - Continu

De opdrachtgever is opzoek naar een ervaren engineer, welke een projectteam van engineers en werkvoorbereiders aanstuurt. Daarnaast draag jij zorg voor de organisatie van de engineering en productie werkvoorbereiding van het project waar jij aan bent toegewezen. Hierbij vertaal en leg je de klantwens vast. Ook maak je de specificaties in technische en functionele tekeningen maakbaar en bereid je de productiewerkzaamheden voor. Kerntaken - Je bewaakt de werkzaamheden van je team op efficiency en haalbaarheid, zodat jullie deze binnen de afgesproken termijnen realiseren; - Je vertaalt de klantvraag in een marktconform technisch ontwerp en werkt dit verder uit in een concreet plan van aanpak en/of offerte, inclusief planning, begroting.  - Je maakt werkplanningen en voortgangsoverzichten van de afgesproken werkzaamheden binnen de algemene projectplanning; - Je signaleert, analyseert en rapporteert knelpunten in de uitvoering en de ontwikkelingen; - Houdt contact met de contactpersonen van de opdrachtgever over technische vraagstukken; - Maken van technische en lay-out tekeningen m.b.v. CAD/CAM software; - Je adviseert jouw collega’s over toepassingen, producten en materialen.  

1 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider renovatie

Zwolle - Continu

De projectleider voor dit bedrijf is bezig met de belangen van alle partijen van de bouwplaats tot opdrachtgever. Hij zorgt ervoor dat projecten op het hoogste niveau afgerond worden. Denk hierbij aan mens- en klantgericht werken, zorgen dat projecten binnen de gestelde tijd klaar zijn, geld en kwaliteit altijd op top niveau zijn.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Heerenveen - Continu

Werken aan complexe, spraakmakende en unieke projecten in de utiliteitsbouw? Ben jij sterk in het beheren van processen? Dan kom ik graag in contact met je! Naast de uitdagende, technisch hoogstaande projecten waar jij je mee bezighoudt, werk je samen in een team van werkvoorbereiders waarbij je ervoor zorgt dat het gehele project op financieel, administratief en procesgebied goed op orde is. Je werkt nauw samen met je collega's en collega's die in de andere disciplines werkzaam zijn en bent met het team verantwoordelijk voor het slagen van het project. Er wordt vaak gewerkt vanaf projectlocatie (in de keet), maar je bent ook regelmatig op kantoor te vinden in omgeving Heerenveen. Je houdt je met alle werkvoorbereiders taken bezig zoals;  - Controleren van de tekeningen (BIM); - Bestellen materiaal/ materieel; - Bewaken van de planning/ voortgang; - Schakelen met opdrachtgever, collega's op kantoor en op projectlocatie; - Inplannen van de werkzaamheden; - Bepalen hoeveelheden; - En nog veel meer!

1 Juli 2020 - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar

Waalwijk - Continu

Voel jij je als een vis in het water in een professionele en groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van aluminium gevels, deuren en ramen? Kun jij met je communicatievaardigheden, tekencapaciteiten en creativiteit zelfs de minister president overtuigen om ‘Het Torentje’ in Den Haag te vernieuwen? Zijn ellenlange vergaderingen niet helemaal jouw ding? Dan ben ik op zoek naar jou! Van jouw tekeningen worden klanten blij. Of het nu gaat om het tekenen van aluminium kozijnen voor een schoolgebouw, winkelpuien of vliesgevels voor een bedrijfspand. Dit is voor jouw bekend terrein. Daarnaast ben je een echte regelneef en schakel je tussen de klant en projectleider. Je zorgt dat het proces van tekenen en werkvoorbereiding volgens plan verloopt.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar (revit)

Breda - Continu

Onze opdrachtgever is op zoek naar een bouwkundig tekenaar met ruim 5 jaar werkervaring. Hierbij is het van belang dat je goed uit de weg kan met het programma AutoCAD. Ervaring met het programma Revit is een pre.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Document Controller

Eindhoven - Continu

Als document controller ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle bouwdocumenten voor twee grootschalige projecten. Deze documenten worden door de samenwerkende organisaties geplaatst en gedeeld op een online platform. Jij zorgt ervoor dat het projectteam steeds over de juiste versies beschikt. Er vinden gedurende het project namelijk veel revisies plaats. Daarnaast is het belangrijk dat je het projectteam weet te informeren over de wijzigingen die plaatsvinden op de tekeningen. Als document controller is het zodoende van belang dat je ervaring hebt met AutoCAD. Het gaat om een parttime functie voor 16 tot 24-uur per week.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Zelfstandig calculator

Breda - Continu

Als calculator ben je onderdeel van het projectteam en werk je nauw samen met collega’s op de afdeling calculatie. Als calculator sta je aan de basis van de projecten. Als calculator heb je een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk bent voor projecten, deze zelfstandig op moet kunnen pakken en daar met volle focus mee aan de slag kunt. Je moet in staat zijn om de werkbegroting en de complete kostprijsbegroting van de projecten binnen de gestelde termijn op te stellen. Je beoordeelt ten behoeve van de calculatie aanvraagdocumenten onder meer op contractuele aspecten en risico’s, selecteert de leveranciers, onderaannemers en/of derden en vraagt offertes aan en beoordeelt ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Calculator/kostendeskundige Gouda

Gouda - Continu

Heb jij ervaring als calculator en heb je tevens ervaren met het maken van ramingen, wil je deel uit maken van een enthousiast team en ben je daarbij op zoek naar een bedrijf die open staat voor jouw ideeën en inzichten binnen dit vakgebied? Reageer dan via onderstaande link of mail mij rechtstreeks. De bouw is een kleine wereld en wij gaan dan ook vanzelfsprekend zeer discreet om met je gegevens. Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden? - Zelfstandig eindverantwoordelijk voor de bouwkosten binnen een project - Alle voorkomende werkzaamheden als kostendeskundige zoals het maken van detail- en elementenbegrotingen, maken van ramingen en budgetteringen - Aanspreekpunt voor de opdrachtgever - Aansturen projectteam, zowel intern als extern - Aanspreekpunt voor de uitvoeringsfase - Calculeren van projecten vanuit de projectontwikkeling of bouwteam

1 Juli 2020 - lees meer ...

Calculator

Kampen - Continu

Je bent volledig zelfstandig aan het werk. Je zorgt ervoor dat de kostenberekeningen, aanbestedingen, prijsvragen en bouwteamwerken juist worden opgesteld. Een echt deskundig iemand die van enorme waard is voor de organisatie. Nauwkeurigheid is op jouw lijf geschreven. Tevens werk je nauw samen met de calculatie en planvoorbereiding.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Chefmonteur Werktuigbouwkunde

Almere - Continu

Heb jij ervaring als Chefmonteur (E/W) en wil je werken binnen een organisatie in Almere die groot genoeg is voor flinke uitdagingen en klein genoeg is om flexibel te zijn? Dan is dit jouw nieuwe werkgever! Functie omschrijving Jij bent zeker tijdens de afgelopen periode ook aan het puzzelen geslagen?! Dit heeft namelijk veel raakvlakken met jouw functie als Chefmonteur. Het ontwikkelen, calculeren en plaatsen van installaties is vaak een bijzonder ingewikkelde puzzel. Denk daarbij aan het moeiteloos verzorgen van de planning en coördinatie van de werkzaamheden op de werkplek. En wat dacht je van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie op de werkplek. Dat vergt de nodige organiserende en analyserende skills! Tijdens diverse projecten ben jij contactpersoon voor opdrachtgever of leidinggevende en meldt je afwijkingen tijdens de uitvoering. Ten slotte wil je je collega’s en relaties natuurlijk niet met teveel of te weinig werk belasten!

1 Juli 2020 - lees meer ...

1e monteur installatietechniek (€2700,- €3500,-)

's-Hertogenbosch - Continu

Jij bent een zelfstandig eerste monteur installatietechniek die in staat is om vanaf tekening installaties te realiseren, in bedrijf te stellen en op te leveren. Daarnaast sta je sterk in je schoenen want je hebt de leiding over collega monteurs, onderaannemers en inhuurkrachten. Je zorgt er voor dat de werkzaamheden conform ontwerp, planning, werktekeningen en specificaties uitgevoerd worden en dat de projectadministratie klopt.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Contractbeheerder Techniek Utiliteit

Drachten - Continu

Als contractbeheerder utiliteit services zie jij er niet alleen op dat er wordt uitgevoerd wat er verkocht is maar ook dat we opdrachtgevers blijven verrassen met innovatieve en duurzame oplossingen. Het integraal onderhoud van zo’n 25 schoolgebouwen van drie verschillende organisaties, dat is een van de meerjarige contracten waarvoor jij straks verantwoordelijk bent. Deze verantwoordelijkheid houdt onder meer in dat jij leiding geeft aan het contractteam met de werkvoorbereiders, chef servicemonteurs en uiteraard de monteurs. Jij brengt hen de nodige contractkennis bij en tilt de medewerkers als individu en het team als geheel naar een hoger plan. Een veilig en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het contract, daar sta jij voor. Het beheren van het contract doe je voor een deel op het kantoor. Hier stel jij onder andere offertes op bijvoorbeeld voor mutaties, verbouwingen of het aanleggen van pompen, ketels of leidingwerk. Tevens check jij ook regelmatig of de storingen op tijd worden opgelost, houd jij je projectadministratie bij en maak je rapportages en heb jij overleg met de klantmanager. De meeste tijd breng jij door buiten de deur, dit betekend dat jij regelmatig zichtbaar bent en herkenbaar aanwezig bent op de vloer voor je contractteams. Daarnaast ben jij een direct sparringpartner voor de klanten.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Technisch Werkvoorbereider (Achterhoek)

Groenlo - Continu

Wil jij vrijheid voelen in jouw baan en dagelijks bezig zijn met de meeste innovatieve technieken binnen de installatietechniek? Dan is dit wat je zoekt! In deze organisatie ben je de schakel die zorgt voor een optimale werkvoorbereiding van elk project. Jij krijgt de ruimte om mee te denken in het groter geheel en mede door jouw inbreng weet je prachtige utiliteitsprojecten te realiseren. Voorbeelden van werkzaamheden: engineering, tekenwerk, calculeren, inkoop en planning. Uiteraard hoef je niet alles te kunnen want je bent namelijk werkzaam in een team. In dit team kunnen werkzaamheden van elkaar overgenomen worden. Bovendien krijg je de ruimte om nieuwe werkzaamheden op te pakken doordat er genoeg kennis en expertise is binnen de organisatie. Zij zullen jouw (eventueel) bij de hand nemen zodat je steeds allrounder gaat worden. Dit zorgt voor een stabiele fundering en draagt bij aan de ontwikkeling van alle werknemers. Door de uitdagende utiliteitsprojecten, de hechte groep werknemers en de diversiteit aan werkzaamheden zorgt er voor dat je elke dag weer met een lach naar het werk gaat.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Quality Coordinator

Meppel - Continu

Onderhoud kwaliteitssysteem - het efficiënter maken en verbeteren van het ISO 9001 gecertificeerde kwaliteit systeem. - het behalen van ISO 14001 en ISO 45001 (OHSAS 18001) - continue verbeteren van de veiligheid van werk omstandigheden - interne audits uitvoeren Ondersteunen bij - inspecties van de eindafnemer - certificering van product(groepen) - beoordelen leveranciers - onderhouden en verkrijgen van goedkeur door klanten Het afhandelen van - afwijkingsrapporten. - product documentatie.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Engineer W (installatietechniek)

Zaandam - Continu

Als Engineer W werk je samen met de Lead Engineer aan het ontwerp van complexe W installaties. Je houdt het overzicht en coördineert detailwerkzaamheden. Verder hou jij je bezig met berekenen, analyseren, keuren en toetsen van vraagstukken. Het is een afwisselende functie, waar je ook veel buiten de deur met de klant in contact komt. Andere werkzaamheden zijn: - Begrotingen en functionele specificaties opmaken - Deelnemen aan overleggen - Onderhouden van contact met hoofdconstructeur, hoofdontwerper en aannemers - Het coördineren van project technische aspecten

1 Juli 2020 - lees meer ...

Servicemonteur Werktuigbouwkunde Utiliteit

Amsterdam - Continu

Heb jij ervaring als Servicemonteur (W) en wil je werken binnen een organisatie in Amsterdam die genoeg ruimte bied voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit jouw nieuwe werkgever! Wat ga je doen? Werktuigbouwkundige installaties hebben voor jou geen geheimen waardoor je moeiteloos storingen en onderhoudswerkzaamheden uit kan voeren. Is er een afwijking? Dan ontgaat deze je niet en door jouw probleemoplossend vermogen draag je oplossingen aan. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om je eigen werkzaamheden te controleren en te testen. Ten slotte is je motto: een opgeruimde werkplek betekent rust in je hoofd!

1 Juli 2020 - lees meer ...

BIM regisseur installatietechniek

Arnhem - Continu

In deze functie sta je in het middelpunt van alle disciplines. Voor grote, complexe integrale projecten in de randstad zorg je ervoor dat informatievoorziening goed en efficiënt verloopt. Dit doe je van tenderfase tot onderhoud voor uiteenlopende installaties zoals gasleidingen, koelinstallaties, verlichting, warmtepompen en klimaatsystemen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles op de juiste manier wordt verwerkt in het 3D-informatiemodel. Dit gaat zelfs zo ver dat je projectleiders, modelleurs en andere betrokkenen mag gaan trainen! Met jouw overtuigingskracht zorg je ervoor dat binnen no-time alle informatie efficiënt in BIM samenkomt. Alsof dit nog niet uitdagend genoeg is, gaat deze functie nog een stapje verder. Je hebt namelijk ook een belangrijke rol binnen innovaties. Met je BIM-team ga je namelijk onderzoek doen naar de mogelijkheden van de digital twin, virtual reality en parametrisch ontwerpen. Het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen is je thuisbasis. Echter bepaal je zelf waar je wilt gaan werken. Als je dat liever thuis of op de projectlocaties doet in de Randstad, dat is helemaal aan jou.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Service Monteur

Uden - Continu

Als servicemonteur bij de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden alsmede het verhelpen van storingen. De klanten zitten in verschillende sectoren. Je monteert, onderhoudt en stelt koeltechnische en airconditioning installaties in bedrijf en adviseert klanten bij onderhoud. De werkzaamheden zijn een mix van nieuwbouw en service activiteiten en lopen van eenvoudig split airconditiong systemen tot industriële (ammoniak en CO2) koelinstallaties waardoor het werk zeer gevarieerd is.

1 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren