2125 vacatures gevonden

Mechanical Engineer

Bolsward - Or-Quest

Als mechanical engineer ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, afstemming, uitwerking, coördinatie en bewaking van de engineeringsopdrachten. Deze worden aangereikt door de head of engineering en voer jij uit in projectteamverband. Dit doe jij middels de beschikbare machines, technieken, het administratief systeem en de detailplanning. Dit gebeurt op dusdanige wijze dat de werktekeningen op de aanleverdatum worden gerealiseerd.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Junior Controller

Hoofddorp - Q-logic

Voor de financiële afdeling van deze groeiende organisatie zoeken wij een gedreven controller, die er met zijn of haar expertise voor zorgt dat de financiële administratie optimaal verloopt. Je controleert de administratie op juistheid, volledigheid en doelmatigheid, maar fungeert ook als back-up voor de afdeling. Wil je ook meedenken over het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en ben je leergierig?   Je bent verantwoordelijk voor rapportages en voor de kwaliteit van de financiële processen. Je bent altijd bezig met het verder professionaliseren en optimaliseren van de administratie en daarin de rechterhand van de Manager Finance & Facility. Je functie is breed en je ondersteunt je vijf (parttime) collega’s waar nodig. Meer in het bijzonder ben je verantwoordelijk voor:   - Het voorbereiden en opleveren van maand-/kwartaal-/jaarrapportages richting het Duitse (beursgenoteerde) moederbedrijf;  - Mede opstellen en bewaken van de jaarbegroting en forecast;  - Het opleveren van interne rapportages (t.b.v. het managementteam en de verschillende afdelingen);  - Analyseren van afwijkingen en trends. Signaleren van knelpunten. Je komt met verbetervoorstellen;  - Verzorgen van de maandelijkse btw-aangifte;  - Opleveren van de door de accountants gevraagde gegevens inclusief onderbouwingen;  - Het ondersteunen van de financiële administratie.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Apeldoorn - Randstad

Ben jij een gedreven bouwkundig werkvoorbereider en toe aan een volgende stap? Mis je de ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling of ben je juist nog junior en wil je groeien in je vak? Maar misschien ben jij simpelweg toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ervaren consultants van Randstad Bouw gaan graag met jou in gesprek om je mogelijkheden helder te krijgen! Geheel vrijblijvend en 100% vertrouwelijk. Hierbij staan jouw wensen en ambities centraal. Wat past bij jou, waar word jij blij van, waar wil jij over 5 jaar in je carrière staan?! Randstad Bouw bemiddeldt in vaste banen, je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met onze expertise van de bouw. Maak gebruik van netwerk van de marktleider! Als marktleider heeft Randstad Bouw partnerships met vele toonaangevende bouwers als BAM, Heijmans, VolkerWessels, van Wijnen maar ook met lokale aannemers en bouwgerelateerde bedrijven. Wat vragen wij van jou? - Je hebt minimaal een afgeronde MBO of HBO bouwkundige opleiding - Ervaring of affiniteit met BIM /Lean is een pré - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift Wat bieden wij? Uitdagende vaste banen bij toonaangevende bouw- en bouwgerelateerde bedrijven die passen bij jouw persoonlijkheid, ervaring en wensen. Salaris variërend tussen € 2.500,- € 5.000,- bruto per maand. De precieze hoogte is afhankelijk van je ervaring, leeftijd en opleiding. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Bel dan met Pieter Swinkels op 06 20410428. Hopelijk spreek ik je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder regio Oost-Brabant / Limburg

Eindhoven / Den Bosch - Propylon

Voor een bouwkundige aannemer zijn er momenteel twee vacatures voor een Uitvoerder bij voorkeur uit de regio Oost-Brabant/Limburg kijkend naar enkele lopende woningbouw- en utiliteitsbouw projecten. Het betreft een stabiele organisatie en er zal zeker de nodige ruimte zijn om door te groeien. Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het leiding geven aan het personeel op de bouwplaats; verdelen van werkzaamheden over de ploegen, onderaannemers en installateurs; bijwonen van bouwvergaderingen en het bijhouden van de kosten, zo ook het inplannen van het personeel. In het verleden zijn er al meerdere uitvoerders doorgegroeid naar projectleider en er is een laag verloop van personeel.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider regio Oost-Brabant

Eindhoven / Den Bosch - Propylon

Voor een aannemer gespecialiseerd in de woningbouw ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider die ingezet zal worden op afwisselende projecten. Het betreft een platte organisatie waarin er snel geschakeld wordt en ook snel beslissingen worden genomen. Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het controleren van tekenwerk; opstellen van planningen en inkoopopdrachten, signaleren van meer- en minderwerk en beoordelen van leveranciers. Het gaat hier om een veelzijdige functie waarbij er ook voldoende ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en op termijn door te groeien naar de rol van projectleider.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Calculator wegen met frisse blik

Alkmaar - bouwhuysch

Als calculator wegen ben je onder andere verantwoordelijk voor het calculeren van potentiële opdrachten zoals binnenstedelijke herinrichtingen, maar ook provinciale wegen. Je maakt offertes en zorgt voor de voorbereiding van inschrijvingen en aanvragen van vergunningen en ontheffingen. Naast het calculeren van werkzaamheden uit bestekken, zoals RAW-bestekken richt je je ook geïntegreerde contracten (UAV-GC, D&C) en schrijf je EMVI-plannen. Als calculator zit je bij onze opdrachtgever zeker niet op een "eilandje", actief deelnemen aan tenderoverleggen en projectvergaderingen horen erbij. Net als nauw contact met de uitvoering, de opdrachtgever, leveranciers, overheden en onderaannemers.

11 Januari 2019 - lees meer ...

tekenaar / ontwerper (middenkaderfunctionaris infra)

Utrecht - bouwhuysch

Bij onze opdrachtgever ga je na je studie middenkaderfunctionaris aan de slag als junior ontwerper. Je komt te werken in een enthousiast team bestaande uit ontwerpers, adviseurs en project- en procesmanagers. Dagelijks werk je aan een verscheidenheid van civieltechnische projecten. Door de sterk wisselende orderportefeuille wordt er steeds een beroep gedaan op jouw creativiteit en technische vaardigheden. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, maar tevens voor de juiste vertaling van de wensen vanuit de opdrachtgever en/of de omgeving.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Calculator Restauratie, Renovatie en Onderhoud

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het maken van calculaties. U neemt het werk op, verzorgt de calculaties en u brengt een offerte uit. De meeste calculatie worden vervaardigd vanaf bestek en tekeningen. Het kan ook zijn dat u samen met de uitvoerder het werk opneemt en dan de calculatie vervaardigt.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider/Werkvoorbereider

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

Voor de functie bent u een alleskunner. Vanaf opname tot en met de oplevering bent u verantwoordelijk voor de projecten. U vervaardigt calculaties, verzorgt de inkoop en werkvoorbereiding en u stuurt de uitvoering aan. Naast het aansturen van eigen personeel bent u ook verantwoordelijk voor het aansturen en controleren van de onderaannemers.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Inspecteur Handhaving

Den Haag - Gemeente Den Haag

Bouwkundig Inspecteur Handhaving Sta je sterk in je schoenen? Ben je flexibel en kan je onder druk belangen afwegen om te handhaven? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als inspecteur handhaaf je de bouw- en woonregelgeving en de Wet ruimtelijke ordening. Je neemt deel aan handhavingsprojecten ter verbetering van de leefbaarheid en het naleefgedrag in de stad Den Haag. Je doet huisbezoeken, meldt overtredingen en rapporteert je bevindingen. Jouw reguliere taken zijn onder meer aanschrijvingen over achterstallig woningonderhoud en aanpak van illegale bouw.In deze functie werk je regelmatig buiten de reguliere werktijden: ’s avonds en incidenteel in het weekend. Wie zijn wij? De afdeling Haagse Pandbrigade (HPB) draagt zorg voor de handhaving op het gebied van onder andere de bouw- en woonregelgeving. De afdeling bestaat uit ongeveer 70 fte. Het is een grote uitvoerende afdeling waarvan de medewerkers stevig in hun schoenen staan, van aanpakken weten en zich volledig inzetten om Den Haag leefbaar te houden. Doordat beleid en uitvoering bij dezelfde afdeling samenkomen, is er een breed scala aan werkzaamheden te verrichten. De Haagse Pandbrigade werkt mee aan de missie van de dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO) en de Bestaande Stad door gerichte toepassing en handhaving van regels en beleid waardoor de leefbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de fysieke leefomgeving in Den Haag verbetert. Integriteit, rechtvaardigheid, ethiek, integraal innovatief en professionaliteit zijn hierbij de kernbegrippen. Wat bieden wij? Een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (interne medewerkers met een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling); Salarisschaal 8 (max. € 3.376,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek); Een werkweek van 36 uur. Wat vragen wij? Je hebt een voor deze functie relevante opleiding – minimaal een voltooide MBO-opleiding bouwkunde. Daarbij heb je aantoonbaar relevante werkervaring.Je werkt zelfstandig en waar nodig zoek je de samenwerking met collega’s. Je bent pro-actief en positief kritisch naar je collega’s.Je bent praktisch en oplossingsgericht en je bent goed in staat om te zien wat er wél mogelijk is. Je kunt je in de meest uiteenlopende situaties goed staande houden.Bekend zijn met het toetsen van het bestemmingsplan en de beheersing van de Engelse taal is een pre.Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Competenties; Drukbestendigheid; Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Omgevingsbewustzijn; Overtuigingskracht en Resultaatgerichtheid. Meer weten? Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met John-Fitzgerald van Rooij, teammanager, op telefoonnummer 0611364306. Solliciteren kan direct via de 'Solliciteer' button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Werkorganisator Mutatieonderhoud | Succesvolle Aannemer

Amsterdam - Building Heroes

Jij weet het: voordat een huurwoning weer verhuurd kan worden is er soms heel wat nodig. Als projectbegeleider zorg jij dat het huis weer een paleisje wordt voor de nieuwe huurders. En elke keer is dat een ander avontuur!Je bent de schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en de (nieuwe) bewoners. Van begin tot eind regel jij het proces, bewaak je de kwaliteit en los de je de problemen op. Gaten in de muren, een bad dat in de badkamer staat zonder afvoer, een plattegrond wijziging of een simpele check van de standaard servicepunten; jij regelt van begin tot eind dat het huis weer verhuur klaar is. Je komt als eerste binnen bij de bewonder, neemt de werkzaamheden op en plant de vaklieden in, ook die van co-makers en onderaannemers. Dagelijks neem je verschillende huizen op, elk huis met andere werkzaamheden, problemen en bewoners. Met je nuchtere persoonlijkheid, bouwkundige kennis en heldere manier van communiceren weet jij elke woning weer om te toveren tot een paleisje voor nieuwe bewoners.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Planontwikkelaar Renovatieconcepten

Groot Amsterdam - Building Heroes

Binnen de functie Planontwikkelaar Renovatieconcepten ga je je bezighouden met het ontwikkelen van plannen van renovatieprojecten van bestaande woningbouwprojecten. In jouw toolbox zitten vaardigheden als het bedenken van isolatie- en installatietechnische oplossingen en het doorvoeren van verbeteringen naar wens van de klant. Binnen deze bouwkundige scenario's ben jij je tevens bewust van de omgevingsfactoren.Hiertoe stel je onder meer begrotingen op, maak je plannen van aanpak, sta je garant voor het feit dat de bewonersadviezen worden meegenomen en voer je risico-analyses en tijdsanalyses uit. Je begeeft je op de bouwlocaties en bent te allen tijde beschikbaar als aanspreekpunt, in zowel de ontwerp- als de realisatiefase

11 Januari 2019 - lees meer ...

Ontwerpmanager Bouw | Landelijk

Landelijk - Building Heroes

De (senior) Ontwerpmanager is de spin in het web van grote projecten in de voorbereiding. Het betreft hier projecten die vallen onder de noemer ''one of a kind''. Je bent in deze stevige rol verantwoordelijk voor het regisseren en goed laten verlopen van het ontwerpproces van toonaangevende projecten door heel Nederland. In deze functie geef jij leiding aan het ontwerpteam, maak jij onderdeel uit van het managementteam en zorg jij ervoor dat projecten succesvol worden afgerond en de klantverwachtingen worden waargemaakt. Doordat het een nieuw onderdeel betreft van een bestaand bedrijf kun je tevens mee praten / mee beslissen over verbetering van de organisatie en vanuit kennis en kunde waarde toevoegen als het gaat om optimaliseren van het (bouw) proces.Verder bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit:de verbindende schakel tussen de opdrachtgever, collega's van het bouwbedrijf, adviseurs, de architect en overige stakeholders;het opstellen van de ontwerpfilosofie, de projectstrategie en uiteraard de projectorganisatie van de projecten;het coördineren en succesvol afronden van het ontwerp- en de engineeringfase;het bewaken van de voortgang van projecten en verzorgen van bijbehorende rapportages;het beheren van de ontwerpdocumenten;het afstemmen tussen de verschillende ontwerpdisciplines;het identificeren van kwaliteits- en veiligheidsrisico's met betrekking tot de ontwerpen en de uitvoering.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Tendermanager | Integraal

Gemeente Utrecht - Building Heroes

Je bent als Tendermanager onder andere verantwoordelijk voor de aanbesteding van grote en complexe Infra projecten. Je onderzoekt de markt om zo in te spelen op ontwikkelingen omtrent de civiele techniek. Je begeleidt de complete tenderfase vanaf het moment van het openbaar worden van de tender tot en met de uiteindelijke gunning. Na de uiteindelijke gunning ben jij in control over het budget en en geef jij advies aan de partijen die betrokken zijn bij de realisatiefase. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

Assistent Werkvoorbereider | Water

Zuid-Holland - Building Heroes

Jij zorgt voor een goed lopend begintraject van diverse uitdagende projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van waterbouw projecten van zowel de natte als droge infrastructuur; je wordt onder andere betrokken bij het bodemonderzoek en houdt je bezig met het opstellen van het rioolontwerp, krediet- en directieramingen. Jij kan dit als geen ander en weet precies wat er van je verwacht wordt. Daarnaast verzorg jij de algemene voorbereidingstaken zoals planning, werkplannen schrijven, afwijkingen signaleren en oplossen. De diversiteit van werkzaamheden maken deze functie dynamisch en afwisselend. Je wordt betrokken bij het aanleggen van nieuwe dijken/viaducten met daarbij alle omliggende omgevingsfactoren. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

EMVI Schrijver | Wegen

Veenendaal - Building Heroes

Als jij aan de slag gaat als EMVI-schrijver binnen dit tenderteam, dan draag je zorg voor het coördineren, afstemmen, schrijven- en redigeren van teksten. Daarnaast geef jij concepten vorm en maak jij presentaties om zo te voldoen aan die opdracht. Dit doe je door op zoek te gaan naar de meest actuele kennis die past bij een bepaald EMVI-onderdeel door van het houden van onder andere interviews, brainstormsessies met je eigen tenderteam en onderzoek naar de klant om zo in te spelen op de actuele marktvraag. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

BIM-Coördinator | Hillen & Roosen

Amsterdam - Building Heroes

Jij zult als BIM-Coördinator de specialist van het projectteam worden. Binnen een project krijg je de hoofdtaak om de BIM-Modellen te coördineren en bewaak jij de bouwkundige en informatiekwaliteit middels clash-controles. Tevens bewaak je de planning tijdens de engineering-fase.Daarnaast genereer je output uit de modellen voor de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering met behulp van de specialistische software-tools. Dit alles garandeert dat het voorbereidings- en productieproces optimaal verloopt.Jij werkt samen met de BIM-Manager om BIM binnen de organisatie te laten groeien. Jouw kennis en enthousiasme draagt bij aan het leer- en veranderingsproces in de organisatie.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Teamleider | Sr calculator

Amsterdam - Building Heroes

Als Teamleider Calculatie werk je mee aan de prijsvorming voor diverse projecten uiteenlopend van kleinschalige projecten tot grotere Engineer & Build projecten. Je krijgt hierbij te maken met verschillende contractvormen, waaronder UAV-2012 en UAV-GC 2005. Samen met het projectteam zorg je voor een goede inschrijving. Naast kostprijsbepaling ben je een groot deel van jouw tijd bezig met het leiden en ontwikkelen van de afdeling calculatie en haar 5 medewerkers. Je maakt deel uit van het managementteam en bent mede bepalend voor de strategie van de vestiging in Amsterdam. Om kennis uit te wisselen en samen op te trekken op gebied van innovaties en ontwikkelingen op je vakgebied, is er regelmatig overleg met de andere vestigingen. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

Technische tekenaar | Rail

Gelderland - Building Heroes

In deze functie ben je verantwoordelijk voor o.a. overzichtstekeningen en omgevingsanalyses, maar tevens ook voor de juiste vertaling van de wensen vanuit de opdrachtgever en/of de omgeving. Als Technisch Tekenaar Rail werk je mee aan grote en kleine spoorprojecten en ben je betrokken bij de voorbereidingsfase, de overdracht en de uitvoering. Jouw werkzaamheden hebben betrekking op het onderhoud en de vervanging van het spoor. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider | Utiliteit

Eindhoven - Building Heroes

Heb jij wel oren naar een functie als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw bij een regionaal bedrijf in Oost-Brabant?Als Senior Werkvoorbereider bereid je jouw projecten zowel technisch als organisatorisch voor. Je hebt (goede) werkkennis van BIM in het gehele bouwproces. Jij zorgt voor de planningen en houdt de onderaannemers en leveranciers scherp.Het is belangrijk dat je je flexibel opstelt, werkt in het teambelang en signaleert waar de processen geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast pas je recente kennis toe op lopende projecten en breng je deze kennis over op jouw collega's.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider | Renovatie

Midden-Nederland - Building Heroes

Als Werkvoorbereider controleer en beoordeel je bestek en tekeningen en sta je garant voor een gedetailleerde uitwerking. Kloppen de berekeningen wel? Wat voor materialen moeten er ingekocht worden? Samen met de Projectleiders en Uitvoerders voer jij uitvoerig overleg en beoordelen wat het beste is voor dit project.Jij bent uiteindelijk degene die de materialen en onderaannemers inkoopt. Daarnaast vraag je bij onderaannemers en leveranciers offertes op en deze vergelijk en beoordeel je. Jij doet dit voornamelijk voor renovatie en groot onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Jij hebt een scherp oog voor de administratie en planning van het project. Uiteraard zorg je ervoor dat alles voldoet aan VGM en VCA normen. Het team waarin jij gaat werken houdt jou scherp. Je weet precies hoe je moet communiceren met de rest van je team. Jullie halen het beste in elkaar naar boven. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Renovatie | Moderne organisatie

Midden-Nederland - Building Heroes

Als Uitvoerder Renovatie organiseer je het dagelijkse werk op de bouw. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor verschillende projecten. Jij zorgt ervoor dat deze projecten winstgevend zijn door middel van de juiste kwaliteit, budget en planning. Maar ook op kostenbeheersing, energiebesparing en duurzaamheid. En natuurlijk op samenwerking. Want alleen daardoor en door partijen met elkaar te verbinden worden projecten haalbaar. Verder draag je zorg voor de veiligheid van alle betrokkenen op de bouwplaats. Jij bent de schakel tussen de bouwplaatsmedewerkers, de onderaannemers en de projectleider.Je zorgt ervoor dat jouw team weet wat er moet gebeuren. Je weet iedereen te motiveren om het beste van zichzelf te geven. Duidelijk maken wat jij bedoelt is voor jou geen probleem: jij maakt snel doeltreffende beslissingen. Verandert er iets in het proces? Met jouw flexibiliteit haak jij hier makkelijk op in. 

11 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider | Renovatie

Apeldoorn - Building Heroes

Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de gehele technische werkvoorbereiding van renovatie- en groot onderhoud projecten. Als Werkvoorbereider werk je de planontwikkeling verder uit tot uitvoeringsniveau. Deze projecten zijn vaak in bewoonde staat en vragen om creatief renoveren. Je werkt veel in teamverband. Als Team Renovatie zit je vaak bij elkaar en zijn de lijnen kort. Iedere maandag komen jullie bij elkaar voor de weekstart. Zo blijf je op de hoogte van de vorderingen van elkaars projecten.Je werkzaamheden hebben betrekking tot:de werkbegroting;werk- en leverschema’s;uitvoeringsplanning;bouwplaatsinrichting;logistiek en leveren van materialen;KAM – Stukken;inkoopwerkvoorbereiding.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Commercieel Bouwkundig Adviseur | Freyssinet Nederland

Oud-Gastel - Building Heroes

In deze brede en dynamische rol ben jij de Commerciële Bouwkundig Adviseur mét verstand van de techniek. Jij beheert het totale proces vanaf de offerte aanvraag van de klant tot aan de opdracht. Je gaat regelmatig kijken op locatie om een goed beeld te vormen van de opgave. Daarna ga je in gesprek met de klant om de wensen en behoeften te inventariseren, breng je advies uit en stel je bij een positief antwoord de offerte op. Vervolgens start de uitvoering. Deze wordt aangestuurd door de Projectleider, maar je blijft een vinger aan de pols houden bij jouw opdrachtgever. Is deze tevreden, loopt het werk op schema en zitten er wellicht meer projecten in de pen? Dan pak jij deze opdrachten ook graag met beide handen aan. Kortom, een brede en veelzijdige rol!

11 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder | Renovatie

Utrecht - Building Heroes

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats. Er wordt van jou verwacht dat jij de voorgang van de werkzaamheden binnen het project bewaakt en toe ziet op de naleving van de veiligheid, gezondheid en milieunormen.De werkzaamheden bestaan uit het:het ondersteunen van de Projectleider;het dagelijks leiding geven op het toegewezen project;zorgdragen aan een optimale inzet van medewerkers en materiaal;het bespreken van meer- en minder werk met de opdrachtgever;zorg dragen aan een veilige, nette en overzichtelijke bouwplaatsinrichting;zorg dragen aan een goede informatieoverdracht naar zowel de bewoners, opdrachtgever als Projectleider.

11 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren