3986 vacatures gevonden

(Hoofd)Uitvoerder

Zuid-Holland - Propylon

Als hoofduitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de (assistent) uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.

14 September 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige

Regio Leiden - Propylon

Als kostendeskundige coördineer je de calculatiewerkzaamheden ten behoeve van meerdere bouwprojecten. Je stelt ramingen en elementenbegrotingen in de diverse fasen van het ontwikkelings- en voorbereidingsproces op of laat deze opstellen. Je neemt calculaties door met de directie en indien nodig met opdrachtgevers. Je laat offertevergelijkingen maken en meer- en minderwerk uitrekenen. Je stuurt vanuit deze rol ook een collega calculator aan. Je kan je bij voorkeur commercieel opstellen indien een opdrachtgever een prijsbespreking aanvraagt. Vanuit jouw rol als kostendeskundige vertegenwoordig je de aannemer en geeft je tekst en uitleg bij thema's als risico's, kansen, bezuinigingen en meer. 

14 September 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Renovatie en Onderhoud

werkgebied Utrecht en Arnhem - Centerpoint Utrecht

Als zelfstandig uitvoerder renovatie en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor uiteenlopende renovatie projecten voor de klant. De projecten kunnen bestaan uit het seriematig renoveren of het aanbrengen van energetische verbeteringen aan de buitenschil van de woningen.  Daarnaast is renovatie en of onderhoud van het comfort in de woning door vernieuwing van keuken, badkamer en toilet.  Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles conform de planning verloopt en heb jij de contacten met de bewoners en opzichter.  De Projecten waaraan jij gaat werken zijn gecentreerd in de regio Utrecht en Arnhem. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn: het zorg dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor de collega's en bewoners op de bouwplaats en omgeving.  Het dagelijks plannen en coördineren van personeel, materiaal en leveranciers en overleg met projectleider en onderaannemers. Het aansturen van bouwplaatsmedewerkers en overleg met werkvoorbereiding voor het bestellen en afroepen van materialen en materieel. 

14 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

ROTTERDAM - Xelvin

Meewerken aan het realiseren van de meest unieke projecten in de Randstad? Waarbij je kan denken aan overheidsgebouwen, ziekenhuizen, kantoren, parkeergarages, theaters en woontorens van ruim 100 meter. Als werkvoorbereider kan jij deze fantastische uitdaging aangaan! In deze rol draag je er zorg voor dat alle voorbereidende werkzaamheden volgens plan verlopen en hou je daarbij rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je maakt en bewaakt (inkoop) schema's en planningen. Daarnaast lever je tijdig relevante informatie aan alle betrokkenen van het project. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd worden en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je gaat werken op één van de meeste innovatieve werkvoorbereidingsafdelingen in Nederland. Inmiddels wordt er volop gewerkt met BIM en is men druk bezig om VR brillen en drones op de bouwplaats te introduceren. Digitaal bouwen is de toekomst en daar zijn de dan ook volop aan in het investeren

14 September 2020 - lees meer ...

Uitvoerder - Renovatie & Onderhoud - 's-Hertogenbosch

BERGHEM - Xelvin

Word je enthousiast van mooie projecten en actieve collega's en zoek je een nieuwe werkomgeving waarin je wordt gewaardeerd als mens? Waar een goede werksfeer, samenwerking en klantgerichtheid één van de belangrijkste pijlers zijn? lees dan snel verder Als nieuwe collega uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van meerdere renovatie- en onderhoudsprojecten. Je stelt kostprijsbegrotingen op en draagt verantwoordelijkheid voor het project vanaf het contact met de opdrachtgever tot aan de realisatiefase. Je bewaakt tijden de uitvoering de planning, budget en kwaliteit van de werken en stuurt bij waar nodig is. Veelvoorkomende projecten zijn totale woningrenovaties waarbij ook keuken-/badkamer-/toiletrenovaties en energetische maatregelen onderdeel zijn.

14 September 2020 - lees meer ...

Bouwplaatsmanager

ROTTERDAM - Xelvin

De ervaring leert, dat de moderne uitvoerder naast bouwtechnische kennis, het uitvoeringsproces van het te realiseren bouwwerk moet kunnen ontwerpen en beheersen. Daarvoor is het nodig, dat hij inhoudelijk moet doorzien hoe het project in elkaar zit. Hij moet aansluitingsproblemen tussen de verschillende deelprocessen herkennen en oplossen en de deelprocessen, in het kader van het gehele uitvoeringsproces, kunnen optimaliseren. Als interne klant van het bouwbedrijf dient hij de wensen en eisen goed kenbaar te maken. Ook dient de bouwplaatsmanager de informatiestromen van en naar de bouwplaats te beheersen. Daarnaast ben je bekend met de moderne contractvormen. Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde HTS'er in de bouwtechniek met zo'n 5 tot 10 jaar ervaring als hoofduitvoerder/bouwplaatsmanager die op de bouwplaats de zaken weet te regelen. Je bent verantwoordelijk voor: De dagelijkse leiding over de bouwplaats; Een efficiënte organisatie en verdeling van werk; De technische, financiële en organisatorische gang van zaken op projecten; De naleving van de moderne contracten; Een goede bouwplaats inrichting.

14 September 2020 - lees meer ...

Monteur Installatietechniek (W)

Poortvliet - Technisch Bureau Visser

MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK (W) Dit is die mooie baan voor jou! Wanneer je op zoek bent naar veel afwisseling in je werk, mooie projecten in de woningbouw- en utiliteit, eigen verantwoordelijkheden, een informele werkcultuur, leuke collega’s, en ook nog eens korte reistijden! Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Wij werken hoofdzakelijk in de omgeving van Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen. Jij krijgt energie van technische installaties en levert graag mooie resultaten. Je bent op zoek naar een baan in een informeel én professioneel bedrijf waar je als Monteur Installatietechniek (W) een belangrijke schakel bent binnen een enthousiast deskundig en team. Installeer je graag duurzame installaties waaronder warmtepompsystemen, maar lever je ook graag dak en goot werk af? Werk je graag in de woningbouw en utiliteit voor zowel zakelijke als particuliere klanten? DIT GA JE DOEN Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de betreffende installatie. Jouw werkzaamheden variëren van het aansluiten of onderhouden van Cv-ketel in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Voor de klant ben jij het gezicht van Technisch Bureau Visser.

14 September 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Projectleider (Esprit Scholen)

Amsterdam - Esprit Scholen

Esprit Scholen is een begrip in Amsterdam. Met als motto “grenzenloos leren in Amsterdam” streven wij goed onderwijs na voor de leerlingen, waardevol werk voor de medewerkers en een constructieve samenwerking met de omgeving. Esprit bestaat uit twaalf scholen en twee nieuwe initiatieven, met elk een eigen onderwijsprofiel en –cultuur. De ‘couleur locale’ van elke Esprit school is voor ons essentieel. Tegelijkertijd maakt de verbinding en het grotere verband onze onderwijsorganisatie sterker en biedt het ruimte voor innovatie. Ons brede onderwijsaanbod bestaat uit primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) - variërend van gymnasium tot en met praktijkschool, tweetalig en internationaal onderwijs. Met ca. 1000 medewerkers en professionele leerkrachten biedt Esprit hoogwaardig onderwijs aan ruim 8000 leerlingen. Wij zoeken een: Bouwkundig projectleider (1,0 fte) De Bouwkundig projectleider geeft namens de interne opdrachtgevers leiding aan alle partijen (intern- en extern) betrokken bij bouw-, verbouw- en renovatietrajecten binnen de onderwijsstichting. Tevens verricht hij werkzaamheden ten aanzien van de uitvoering van planmatig onderhoud. De bouwkundig projectleider opereert binnen het team Facilitair van het Centraal Bureau. Het Centraal Bureau adviseert en ondersteunt het College van Bestuur en het Managementteam van schoolleiders. Het Centraal Bureau bestaat uit de afdelingen Financiële & Salarisadministratie, Planning & Control, Personeel & Organisatie, ICT en het Facilitair Bureau. Wat is je opdracht? De komende jaren staan er diverse uitdagende, grote en kleinere bouwprojecten op stapel, waarvan enkele al gestart zijn. Het betreft niet zelden iconische panden in de stad Amsterdam. Als bouwkundig projectleider lever je daaraan de volgende bijdragen: • Je bewaakt de balans tussen de wensen van de gebruikers enerzijds en uitvoering door ingehuurde partijen anderzijds. Je adviseert gebruikers over de haalbaarheid van ideeën en wensen. • Je verzorgt een heldere interne coördinatie van alle fasen van het project. Onder meer door het opstellen van een projectplan, het formuleren van de uitvraag, het inrichten en aansturen van het projectteam, het rapporteren en communiceren over de voortgang, de controle van oplevering en de begeleiding van de nazorg en ingebruikname van het project. • Je bewaakt de planning en het budget. • Vanuit vakinhoudelijke kennis en ervaring geef je functioneel en technisch advies over ontwerp- en uitvoeringsalternatieven en toets je de alternatieven aan de hand van kwaliteitsnormen. • Bij complexe projecten coördineer je de totstandkoming van projectdocumenten en zorg voor controles door derden. • Je bewaakt de samenhang tussen de bouwkundige, installatietechnische en facilitaire aspecten van een project. • Je houdt het projectdossier bij en zorgt voor de inhoudelijke overdracht daarvan aan de facilitaire organisatie. • Esprit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als bouwkundig projectleider draag je bij aan de totstandkoming van duurzame en circulaire projecten.

14 September 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar

Amersfoort - Centerpoint Utrecht

Als projectontwikkelaar sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging en heb je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwe winstgevende projecten, die voldoen aan de moderne vraagstukken duurzaamheid, kwaliteit en woonplezier. Je stuurt de projecten aan en bewaakt de doelen en risico's van het project.  Je doet onderzoek naar de haalbaarheid van het project en je adviseert de leidinggevende op het gebied van de financiële uitvoerbaarheid, procedures, technische kwaliteit en de planning. Je werkt aan grondgebonden woningen, appartementen en utiliteit bouwprojecten door heel Nederland.   Omdat de contracten een belangrijke rol spelen binnen je functie is het van belang dat je beschikt over goede juridische kennis. 

14 September 2020 - lees meer ...

Wervoorbereider nieuwbouw

Deventer - Centerpoint Utrecht

Deze functie is een echte allround werkvoorbereiders functie want je bent bezig met alle disciplines binnen het BIM model, de bouwkunde, constructie en installaties. Jij coördineert het hele bouwproces van het project en je onderhoud met alle betrokken partijen de contacten. Je bent actief met de planning, werktekening en de inkoop.  Naast de coördinerende functie die je hebt verbind je actief alle partijen en zo hou jij grip op het hele bouwproces en deadlines.    

14 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider nieuwbouw gestapelde woningbouwprojecten - vaste dienst

Utrecht - Centerpoint Utrecht

De werkvoorbereider is actief op het bedrijfsbureau binnen een team van 20 collega's. Je werkt binnen het projectteam nauw samen met de projectleider en in overleg bepaal jij de de projectplanning. Je werkt zelfstandig het gehele voorbereidingsproces uit. Een belangrijk onderdeel van je functie is het controleren van alle bouwtechnische tekeningen en het bewaken van de bouwkosten. Je maakt een overzichtelijk projectdossier aan, waarin een correcte nacalculatie is verwerkt en documentatie van alle correspondenties en projectaanpassingen.  Je signaleert knelpunten in het project hetzij technisch of logistiek en bespreekt dit met je projectleider.   

14 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw (vaste baan).

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als werkvoorbereider start je de projecten op vanaf kantoor, zodra de uitvoering start ga je mee naar de bouwplaats en voer je samen met de uitvoerder de werkzaamheden voort. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. De projecten zijn bijzonder, variërend van woningen, appartementen tot in het oog springende hoogbouwprojecten.  Jij stelt de planningen op inclusief inkoop- en werkvoorbereidingsschema. Overeenkomsten opstellen met leveranciers en onderaannemers is voor jou gesneden koek en je ziet toe dat alle documenten worden ondertekend. Je ondersteund de projectleider waar nodig en informeert hem over de voortgang, bouwtechniek, planning en kostenbewaking. Je koopt de materialen, onderaannemers en materieel in en maakt duidelijke afspraken over planning en termijnen. Ook de administratieve zaken van het project vallen onder jouw verantwoordelijkheid zoals documentenschema en bestandsbeheer. 

14 September 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Calculator

Utrecht - Centerpoint Utrecht

De bouwcalculator kan op basis van wensen en tekeningen snel een goede calculatie maken en kan de klant adviseren bij zijn bouwplannen.  Het is belangrijk dat je goed de wensen van de klant weet te inventariseren, waardoor jij snel en oplossingsgericht te werk kan gaan en je in staat bent om een correcte kostenramingen op te stellen en uit te werken. Binnen de organisatie werken ze met Ibis-Trad. Je onderhoud de contacten met de klant en adviseert waar nodig in het proces. In de organisatie zorg je dat alle systemen, prijzen en normbestanden op orde blijven en doe je regelmatig selecties en aanbestedingsvragen in overleg met je leidinggevende.  Je rapporteert direct aan de directie, waardoor de lijnen kort en direct zijn en jij snel kan schakelen. De projecten waaraan jij gaat calculeren zijn zeer divers van woningbouw tot utiliteitsbouw en van nieuwbouw tot grote renovaties. Binnen deze organisatie ben jij een gezicht en is jouw inbreng groot in de groei van het bedrijf.  

14 September 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Buitendienst Service en Onderhoud

Uw werkgebied Amsterdam, Utrecht en Arnhem - Centerpoint Utrecht

Als projectcoördinator sta jij elke dag in contact met de klant en de vaklieden die jouw projecten uitvoeren op locatie. jij neemt alle aanvragen in behandeling en vervolgens neem je de situatie ter plekke op. na de opname maak je een gedegen calculatie en breng je de offerte uit. Bij goedkeuring van de offerte draag je zorg voor de projectvoorbereiding, planning en inkoop. Gedurende de gehele uitvoering ben jij het aanspreekpunt en controleer je de werkzaamheden van de vaklieden of onderaannemers. Uiteraard ben je naast het technische deel ook verantwoordelijk voor een goede projectadministratie en facturatie en denk je mee in het verbeteren van de werkprocessen.  

14 September 2020 - lees meer ...

Combinatie rol van werkvoorbereider uitvoerder woningbouw.

Apeldoorn - Centerpoint Utrecht

In de rol van werkvoorbereider/uitvoerder ben jij van A-Z betrokken bij het project.  Jij bent verantwoordelijk voor de complete projectvoorbereiding en voert dagelijkse leiding op de bouwplaats. Verder draag je zorg voor een goede planning, projectadministratie, veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats.  Als mensgerichte werkvoorbereider/uitvoerder weet jij het bouwteam goed aan te sturen en te coachen en ben je klantgericht naar onze klant. Je hebt oog voor detail en je signaleert tijdig uitvoeringsproblemen en gaat hier adequaat mee om. 

14 September 2020 - lees meer ...

Projectleider Renovatie binnenstedelijke gebouwen.

Utrecht - Centerpoint Utrecht

In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke renovatie en transformatie projecten conform de planning en budget. Je stuurt dagelijks een team van ervaren vaklieden en onderaannemers aan en doet zelfstandig de inkoop en planning van het project. In de voorbereiding heb je veelvuldig contact met de opdrachtgever en zorg je voor een goede voorbereiding van het project en het project verloopt volgens de wens van de klant.  Tijdens de uitvoering houdt je nauwlettend de project- en financiële planning bij en stuur je bij waar nodig en informeer je de klant tijdig bij meer- en minderwerkzaamheden.  Intern rapporteer je wekelijks over de voortgang van het project en signaleert tijdig de knelpunten en maakt dit bespreekbaar met de hoofd werkvoorbereider.   

14 September 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige.

Arnhem - Centerpoint Utrecht

Als kostendeskundige ben jij betrokken bij utilitaire hoogbouwprojecten nieuwbouw en daarnaast bij transformatie en renovatie projecten van gebouwen en zorginstellingen.  Jij bent een belangrijke schakel in het projectteam als het om de financiën gaat en je informeert de klant op alle disciplines van het proces.  Het gehele project begeleid jij vanaf de oriëntatie fase tot en met de beoordeling van de begrotingen en ben je actief in het selecteren van geschikte aannemers. 

14 September 2020 - lees meer ...

Tekenaar Engineer Elektrotechniek

Zwolle - Kracht Recruitment

Als Tekenaar / Engineer Elektrotechniek ben je dagelijks bezig met het ontwerpen van innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties. Je werkt in projectteams en onderhoudt dagelijks contact met opdrachtgevers, architecten, adviseurs, aannemers en onderaannemers. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Ontwerpen van installaties - Uitvoeren van installatieberekeningen - Uitwerken van materiaalspecificaties - Communiceren met betrokken partijen - Samenwerken met andere disciplines

14 September 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige

Amsterdam - Kracht Recruitment

Als kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming van projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Door de groeiende complexiteit van bouwopgaven wordt dit steeds uitdagender. Kortom, jij speelt een belangrijke rol bij alle aspecten rondom de kosten van het project, zoals: - Jij stuurt projecten van initiatief fase tot uitvoering in kosten de juiste kant op - Jij bent de expert binnen jouw projectteam op gebied van scherpe prijsvorming - Jij zorgt voor een objectieve kostenindicatie door de directe kosten van het project te bepalen - Jij stelt risico analyses op - Jij maakt indicatieve- en definitieve begrotingen en draagt alternatieven en bezuinigen aan

14 September 2020 - lees meer ...

Adviseur Geotechniek dijkverbeteringen, infrawerken en utiliteitsbouw.

Arnhem - Centerpoint Utrecht

Je gaat werken aan verschillende infra en waterbouwkundige projecten waarvoor jij de geotechnische ontwerpberekeningen maakt en advies verstrekt naar de opdrachtgever. Binnen het team ben jij als geotechnisch adviseur verantwoordelijk voor het maken van complexe berekeningen en ontwerp jij betaalbare projecten.  Als geotechnisch adviseur ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van de geotechnische onderwerpen en stel jij alle risico's vroegtijdig vast, door jouw aanpak zorg je voor passende beheersmaatregelen.  Je onderzoekt alle verschillende processen zoals bodemonderzoek, ondergronds bouwen en analyseer je alle meetgegevens die door jou worden gedaan. In het gehele proces ben jij het aanspreekpunt voor andere disciplines en help je waar nodig is om tot een juist ontwerp te komen voor de realisatie van het project. 

14 September 2020 - lees meer ...

Bouwkostendeskundige

Hengelo - Kracht Recruitment

Als Bouwkostendeskundige ben je de spin in het web wanneer het gaat over diverse bouwprojecten. Je bent een echte duizendpoot. Je voert onder andere de volgende taken uit: - Je coördineert de kostprijsbepaling en bent hier verantwoordelijk voor - Calculeert de grote projecten binnen de verschillende afdelingen - Je coördineert de calculatiewerkzaamheden van bouwprojecten - Je stelt ramingen en elementbegrotingen op of laat deze opstellen - Je neemt calculaties door met hoofd calculatie, de directie of externe partijen - Je laat offertevergelijkingen maken

14 September 2020 - lees meer ...

Constructeur

Apeldoorn - Kracht Recruitment

Als Constructeur maak- en controleer je zelfstandig berekeningen van complexe bouwkundige constructies (staal & beton) voor onder andere Utiliteitsbouw, Woontorens en Appartementen. Je bent pro-actief en krijgt energie van nieuwe ideeën, als je ze zelf al niet geïnitieerd hebt… Je gaat het gesprek aan met collega’s om samen tot een hoger niveau te komen en uitdagende projecten tot een succes te maken. Het berekenen van Staal- en Betonconstructies is je op het lijf geschreven en jij wil graag een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze organisatie. 

14 September 2020 - lees meer ...

Projectleider Bouw Schiphol

Alkmaar - Kracht Recruitment

Als Projectleider Bouw op Schiphol ben je verantwoordelijk voor de efficiënte voorbereiding en uitvoering van meerdere projecten op Schiphol, in zowel technische, organisatorische als financiële zin. In deze rol geef je integraal leiding aan werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering. Waar nodig denk je mee in slimme bouwmethodieken of alternatieve materiaalkeuzes die helpen het project te vereenvoudigen, te versnellen of kwalitatief te verbeteren. In de rol van Projectleider Bouw voer je o.a. de volgende taken uit: - Het vertalen van klantwensen naar offertes voor diverse projecten - Het organiseren en begeleiden van bouwprojecten van offerte tot sleuteloverdracht - Het aansturen van werkvoorbereider, calculator en uitvoerders - Het opleveren en afrekenen van de bouwopdracht - Het op een representatieve wijze vertegenwoordigen van het bedrijf bij medewerkers, opdrachtgevers en derden

14 September 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Trainee

Zwolle - Kracht Recruitment

Dit betreft een vacature waarbij je invloed hebt op alle aspecten van het project met een zeer afwisselend takenpakket. Als Trainee Projectontwikkelaar verricht je de volgende taken: - het beoordelen van (verworven) projecten door middel van marktonderzoek - van de eerste schetsontwerpen tot en met de oplevering van een woning zorg dragen voor het ontwikkelproces   - opstellen en bewaken van projectplanningen, kosten-batenanalyses en budgetten  - Inzicht in ruimtelijke procedures en juridische en fiscale aspecten - Op (laten) stellen van stedenbouwkundigplan, beeldkwaliteitsplan, bestemmingsplan en inrichtingsplan - Continue afweging van corporatie- en wijkbelang, stadsbelang, financieel belang en gewenst risicoprofiel

14 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Enschede - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider bouw stel je werkbegrotingen op en zorg je ervoor de deze actueel blijft. Je controleert documentatie en registreert en distribueert deze. Je signaleert meer- en minderwerk voor de opdrachtgevers. Verder bestaan je taken uit: - Kwaliteitssysteem beheersen - Afstemmen met zowel het projectteam als leveranciers en onderaannemers - Opstellen en afstemmen van tijdschema’s en planningen - Opstellen van betalings- en termijnschema’s - Signaleren meer- en minderwerk of afwijkingen op contract met de opdrachtgever - Continu evalueren en bewaken van projectfasen - Uittrekken, inkopen en bestellen van materialen - Onderhouden van contact met onderaannemers en leveranciers - Verrichten van nacalculatie - Verantwoordelijk voor de kosten- en projectbewaking

14 September 2020 - lees meer ...

Filteren