Xelvin

0 vacatures

Xelvin heeft specialistische kennis in huis op het gebied van Bouw & Infra

Xelvin
De branche Bouw en Infra is voortdurend in beweging. Dat roept vragen op. Welke kanten kan een technische carrière op? Hoe richt je een onderneming hierop in? Wat onze medewerkers, kandidaten en klanten nodig hebben is iemand die deze vragen begrijpt. Maak kennis met Xelvin, de specialist in het detacheren van technici in de Bouw & Infra.

Xelvin heeft specialistische kennis in huis op het gebied van Bouw & Infra.
Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.

Ambities waarmaken, daar gaat het om!
Mensen helpen het beste uit zichzelf of hun onderneming te halen. Wij geloven dat mensen goed leren kennen de beste manier is om dat te doen. Daarom gaan we verder dan een goede match maken tussen klant en kandidaat. Voor ons is een carrière namelijk meer dan een baan met een goed salaris. We helpen met alles eromheen en blijven betrokken bij de ontwikkeling van klant en kandidaat.

De specialist voor technische specialisten.
We zien het hele plaatje. Hoe de markt zich ontwikkelt, wat onze medewerkers en kandidaten willen wat onze klant nodig heeft. Want om specialisten te helpen moet je weten waar je het over hebt. Dat maakt Xelvin de specialist voor technische specialisten.