Voort

0 vacatures

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland.

Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij organisaties verder.

Dat komt door onze manier van denken. Wij noemen dat voorwaarts denken. Dat is denken in kansen en mogelijkheden. Door verder te kijken dan de standaard paden. Door de juiste vragen te stellen. Door meer te willen weten. Op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen van morgen.

Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen. Hier krijg je de sturing die je helpt verder te groeien. Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen.

Groei verder. Ga Voort.

Doe de carrièretest en Match met opdrachtgevers via het slimste platform in de branche

Het innovatieve matchingsplatform Boest werkt met kunstmatige intelligentie en matcht op basis van hard én soft skills. Dat betekent dat er gekeken wordt naar je opleiding en werkervaring, maar vooral naar de match tussen jouw persoonlijkheidsprofiel en de cultuur van een bedrijf.

Je maakt een profiel aan en doet de carrièretest. Dit resulteert in een uniek profiel zodat wij weten wat je zoekt, leuk vindt en bij je past. Je beantwoordt zestien vragen en krijgt een scherp beeld van jezelf. Na het doen van de test ontvang je direct de uitslag.

Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we je profiel door en bespreken we, naast de uitkomst van de carrièretest, ook jouw wensen en ambities. Zo matchen we jou aan een passende opdrachtgever. Samen vinden we dé technische baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Doe de test op boest.voort.com