Vacatures bij RA Infra


Over RA Infra

RA infra BV is een onafhankelijk advies- & ingenieursbureau ontstaan in de civiele techniek. Sinds de oprichting in 1998 heeft een groot aantal overheidsinstellingen in met name Brabant en Limburg onze organisatie ingeschakeld.
Wandelen, lopen, fietsen, parkeren: in de buitenruimte gebeurt het allemaal en meer. Een slimme inrichting van de infrastructuur vraagt om vakkennis én een scherpe helikopterview. Definitieve keuzes verdienen zorg en aandacht. RA infra ontzorgt op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en van grond-, water- en wegenbouw. Met oog voor detail én oog voor de mens leggen we het fundament voor een duurzame toekomst.

Infrastructuur van A tot Z
RA infra levert al 20 jaar GWW-oplossingen in met name Brabant en Limburg. Van civiele techniek tot verkeersadvies, van bemiddeling tot directievoering: RA infra gaat geen uitdaging uit de weg. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop en juist daarom is RA infra NEN-EN-ISO 9001, 2015 gecertificeerd. Daarnaast werken wij conform de vigerende bepalingen van de U.A.V. en de eisen en (ontwerp)richtlijnen van C.R.O.W.. Benieuwd wat RA infra voor u kan betekenen? Neem contact op voor een snelle afspraak, vrijblijvend advies of bekijk onze gerealiseerde projecten.

Waarom kiezen voor RA infra
- Totaaloplossing: omdat zowel monodisciplinair als multidisciplinair ontzorgen ons dagelijks werk is.
- Brede expertise: vakkennis en jarenlange ervaring in eigen huis.
- Kwaliteit: kiezen voor RA infra is kiezen voor kwaliteit.
- Onafhankelijk: RA infra is niet gelieerd aan aannemers of andere partijen.
- Oog voor detail en de mens: omdat infra begint met engineeren en eindigt bij de gebruiker.


Adres
RA Infra
Den Dries 4
5552CL Valkenswaard

Contact
Milou Mehlkop
T: 06-57850274
[email protected]
https://www.rainfra.nl