Propylon

14 vacatures

Pure specialist in de bouw & civiel

Is het jouw doel om uitdagende projecten te realiseren? Ben jij op zoek naar een baan waarin jij echt tot je recht komt?

Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! Al sinds 1997 is Propylon een koploper in arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TO-niveau.

Ons specialisme in de bouw & civiel stelt ons in staat om vooruit te denken. Wij kennen de branche en dit maakt ons een gesprekspartner op niveau. We functioneren als een directe brug tussen gerenommeerde opdrachtgevers en techneuten die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Zo zorgen wij ervoor dat kandidaten hun gewenste positie bereiken: een baan binnen de bouw die echt aansluit bij hun passie en vaardigheden.

Samen vooruit

Propylon heeft een netwerk van meer dan 450 gerenommeerde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw regio.

Voordat we je voorstellen aan één van onze partners nodigen we je graag eerst uit voor een kop koffie. Vertel ons dan over je ambities, dan zoeken we samen naar de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers.

Advies & begeleiding

Je kunt rekenen op kwalitatieve begeleiding en advies, vanaf het moment dat je jezelf bij ons aanmeldt tot het moment dat je een arbeidsovereenkomst ondertekent. Maar ook hierna kun je op ons rekenen.

Wij zullen altijd jouw aanspreekpunt blijven voor advies over jouw verdere loopbaan. Ben jij gedetacheerd via Propylon? Dan bieden we ook nog verscheidene opleidingen en cursussen aan om jou de mogelijkheid te geven om je verder door te ontwikkelen.

Waarom Propylon?

Jij wilt de volgende stap nemen. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging die past bij jouw groeiende capaciteiten. Propylon heeft de kennis, ervaring en het netwerk om jou te helpen de volgende stap te zetten.

Als bedrijf zijn we: Transparant, Persoonlijk, Toegewijd, Kundig, Betrouwbaar, Ambitieus

Landmeter / Tekenaar

Omgeving Amsterdam - Propylon
Logo Propylon

Hoofd Uitvoerder (GWW)

Randstad - Propylon
Logo Propylon

Uitvoerder Wegenbouw

Randstad - Propylon
Logo Propylon

Projectmanager Bruggen

Omgeving Utrecht - Propylon
Logo Propylon

Junior Werkvoorbereider GWW

DRIEBERGEN RIJSENBURG - Propylon
Logo Propylon

Projectleider betonnen kunstwerken

Utrecht e.o. - Propylon
Logo Propylon

Werkvoorbereider/ uitvoerder GWW

Utrecht e.o. - Propylon
Logo Propylon

(Ervaren) Constructeur

Meerdere locaties (o.a. Almere - Den Bosch - Emmen) - Propylon
Logo Propylon

Werkvoorbereider GWW

Noord Brabant - Propylon
Logo Propylon

Projectleider Bodem

Utrecht / Rotterdam en Amsterdam - Propylon
Logo Propylon

(ervaren) Uitvoerder GWW

Omgeving Utrecht (Randstad) - Propylon
Logo Propylon